Joachim Peiper Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 616 Çözümler 3 21 Temmuz 2022 #11 Emma Stone dedi: @Joachim Peiper Ballistix daha iyi olur. İçindeki çip çok kaliteli OC konusunda, tabii OC'a ihtiyacın olursa. Crucial, bu konudaki en büyük üreticilerden biri olan Micron'un tüketici markası. Biliyorsunuzdur umarım. Genişletmek için tıkla... İkiside aynı fiyata geliyor Crucial aldım o zaman. Biraz baktım daha sağlam ve uzun ömürlü gibi.
Emma Stone dedi: @Joachim Peiper Ballistix daha iyi olur. İçindeki çip çok kaliteli OC konusunda, tabii OC'a ihtiyacın olursa. Crucial, bu konudaki en büyük üreticilerden biri olan Micron'un tüketici markası. Biliyorsunuzdur umarım. Genişletmek için tıkla... İkiside aynı fiyata geliyor Crucial aldım o zaman. Biraz baktım daha sağlam ve uzun ömürlü gibi.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #12 nipz.ins dedi: Biliyorum, umarım siz de xpg kalitesini biliyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... XPG'ye kötü demedim fakat D30 yerine Ballistix daha alınabilir bir model. Ayrıca marka değil modele bakın.
nipz.ins dedi: Biliyorum, umarım siz de xpg kalitesini biliyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... XPG'ye kötü demedim fakat D30 yerine Ballistix daha alınabilir bir model. Ayrıca marka değil modele bakın.
nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #13 Joachim Peiper dedi: İkiside aynı fiyata geliyor Crucial aldım o zaman. Biraz baktım daha sağlam ve uzun ömürlü gibi. Genişletmek için tıkla... İkisi de iyi markalar hayırlı olsun.
Joachim Peiper dedi: İkiside aynı fiyata geliyor Crucial aldım o zaman. Biraz baktım daha sağlam ve uzun ömürlü gibi. Genişletmek için tıkla... İkisi de iyi markalar hayırlı olsun.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 21 Temmuz 2022 #14 Joachim Peiper dedi: İkisinide alabilirim, hangisini almalıyım? Anakartım B560M Genişletmek için tıkla... B560M anakart hangisi? Bende Asus B560M-P var. Tasarımı dar. O yüzden soğutucu için yer sorunu var. Sizinki de benzer bir anakart ise alacağınız RAM'ler fazla yüksek olmasın. Corsair Vengeance LPX'lerin yüksekliği gayet ideal. https://www.amazon.com.tr/dp/B07RS1G6XW?m=A3O5TP4R0OZYXZ
Joachim Peiper dedi: İkisinide alabilirim, hangisini almalıyım? Anakartım B560M Genişletmek için tıkla... B560M anakart hangisi? Bende Asus B560M-P var. Tasarımı dar. O yüzden soğutucu için yer sorunu var. Sizinki de benzer bir anakart ise alacağınız RAM'ler fazla yüksek olmasın. Corsair Vengeance LPX'lerin yüksekliği gayet ideal. https://www.amazon.com.tr/dp/B07RS1G6XW?m=A3O5TP4R0OZYXZ