01Asmodeus
Hectopat
Gamepowerdan aldığım 5 yıllık klavye var. Hala taktığımda çalışır. Hiçbir sıkıntısı yok biraz yay sesi ve 2 tane switchteki ışığın sönmesi hariç. Tabi BW KB B3 aldım ama şu önyargınızı yıkın bence.Gamepower resmi olarak en fazla 1 sene dayanabilen bir klavye. Şimdilik güzel ama sonradan pişman olacaksın.
Gamepower'dan aldığım 5 yıllık klavye var. Hala taktığımda çalışır. Hiçbir sıkıntısı yok biraz yay sesi ve 2 tane Switch'teki ışığın sönmesi hariç. Tabii bw KB B3 aldım ama şu önyargınızı yıkın bence.
Hocam şuan desen ki gamepower veya rampage alır mısın hayatta almam ama zamanında 140TL ye aldığım mekanik klavye hala aslan gibi çalışıyorsa kullanmayanlar boş konuşmasın bence. Her markada iyi ve kötü ürünler vardır marka 2. plandır. Mesela logitechin çift tıklayan mouselerini çok gördük.Heh be hocam aslansın.
Hocam şu an desen ki Gamepower veya Rampage alır mısın hayatta almam ama zamanında 140TL'ye aldığım mekanik klavye hala aslan gibi çalışıyorsa kullanmayanlar boş konuşmasın bence. Her markada iyi ve kötü ürünler vardır marka 2. plandır. Mesela Logitech'in çift tıklayan farelerini çok gördük.
Umarım sıkıntı yaşamazsınız hocam. Ben eskiden orta segment ürünler kullanırken artık daha premium segment marka ve ürünler tercih ediyorum. Mesela klavyede bu bütçede rk61 bakılabilir. Mouse olarak da Razer gibi markaları tercih ediyorum.Bende geçen ay aldım 2. el temiz 1 hafta kullanmış adam 380 TL + 120 TL kargo ücreti ödedim.
Umarım sıkıntı yaşamazsınız hocam. Ben eskiden orta segment ürünler kullanırken artık daha premium segment marka ve ürünler tercih ediyorum. Mesela klavyede bu bütçede RK61 bakılabilir. Mouse olarak da Razer gibi markaları tercih ediyorum.
Sonuçta arızası var kardeşim.Gamepowerdan aldığım 5 yıllık klavye var. Hala taktığımda çalışır. Hiçbir sıkıntısı yok biraz yay sesi ve 2 tane switchteki ışığın sönmesi hariç. Tabi BW KB B3 aldım ama şu önyargınızı yıkın bence.
Arkadaşlar arkadaşım PC topluyor. Klavye için En fazla 1200 TL verebilir. Önerebileceğiniz uzun götürecek klavye var mıdır? Red switch olursa daha iyi olur. Bir de ben sadece bunları bulabildim. Ajazz AK33 Blue Switch Keyboard Mechanical 82 Keys Tuş Oyun Klavye Mavi Fiyatı - Trendyol https://www.hepsiburada.com/cooler-...i-p-HBCV00004GC697?url_src=ios-product-detail
Gamepower'ın çoğu ürünü alınmaz. Çünkü malzeme kalitesi olarak kötü oluyorlar. Tuşları ABS. Hotswap yok. Boş bir klavye maalesef. Switchlerin kalitesiz bir marka olmasından bahsetmiyorum bile.Hocam şu an aktif olarak bu klavyeyi kullanmaktayım on numara klavye.Gamepower Ogre RGB Kırmızı Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Gamepower Ogre RGB Kırmızı Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Marka takıntısı değil. Misal veriyorum 200K'ya araba alacaksın. Audi, BMW ve TATA var. Aralarından hangisini seçersin? Audi ve BMW değil mi? Çünkü biliyorsun ki çok daha iyi.Ah sizin şu marka takıntınız.
Hocam bende BW KB3 aldım nasıl kullanıyor musunuz? Gamepower konusunda ise tabii ki bozulmayanlar oluyor. Kronik değil ama çoğunluğu bozuluyor diyelim. Uzun vadeli ürünler değil. Malzeme kalitesi v.s olsun kötü oluyor. Kendiniz de diyorsunuz bir daha almam diye.Gamepowerdan aldığım 5 yıllık klavye var. Hala taktığımda çalışır. Hiçbir sıkıntısı yok biraz yay sesi ve 2 tane switchteki ışığın sönmesi hariç. Tabi BW KB B3 aldım ama şu önyargınızı yıkın bence.
Bu ürün konusunda katılıyorum size. Logitech'in kendi switchleri de kötüydü. Önermiyoruz mesela. Ama birisi gözü kapalı Gamepower, Rampage alamaz. Alsa bile destek yok. Ben Aliexpress'den K835 aldım. Düşürdüm ve bir tarafı ezildi. (göğüs mesafesinden mermere düştü yani normal) adamlar yenisini gönderdi mesela. Başkasından göremeyiz bunu.Hocam şuan desen ki gamepower veya rampage alır mısın hayatta almam ama zamanında 140TL ye aldığım mekanik klavye hala aslan gibi çalışıyorsa kullanmayanlar boş konuşmasın bence. Her markada iyi ve kötü ürünler vardır marka 2. plandır. Mesela logitechin çift tıklayan mouselerini çok gördük.
Marka takıntısı değil. Misal veriyorum 200K'ya araba alacaksın. Audi, BMW ve tata var. Aralarından hangisini seçersin? Audi ve BMW değil mi? Çünkü biliyorsun ki çok daha iyi.
Hayır yanlış anladınız. 200K'ya zaten düzgün BMW veya Audi bulunmaz. Mesela M3 var Audi A4 var. Tata Indigo var. Hepsi aynı fiyatta. Ne alırdınız?Tamam bu klavye konusunda haklısınız diyelim. Ama 200k ya araba alacaksam tata alırım çünkü 200klık Audi ve BMW'den hayır gelmez anca çürük çarık ya da pert olur ama tatanın güzellerinden bulabilirsiniz.