1200 TL RGB Red Switch klavye önerisi

m1rzalp

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i5-12400f
Geforce RTX 3060Ti x3
Asus prime B660M-k D4
Twinmos 16Gb Tek Kanal RAM
Twinmos 512GB NVmE m.2 SSD
Cougar Helor 240 Sıvı soğutucu
Cougar 750w 80+ Bronze PSU
Cougar DarkBlader x5 RGB
Arkadaşlar 1200-1300 bütçem var. Red Switch ve RGB bir klavye önerir misiniz? RGB hastasıyım ve daha çok küçük klavye seviyorum. Bir de Cougar Puritas RGB sizce nasıldır?

Kendi kullandığım klavye gayet memnunum. Türkçe olmaması biraz işaretlerin yerini bulmam konusunda sıkıntı çıkarsa da zorlanınca ingilizceye çekip işareti yazıp geri çeviriyorum sorun olmuyor.

Arkadaşlar 1200-1300 bütçem var. Red Switch ve RGB bir klavye önerir misiniz? RGB hastasıyım ve daha çok küçük klavye seviyorum. Bir de Cougar Puritas RGB sizce nasıldır?

Küçük seviyorum demiş. Neden Full boyutta klavye atıyorsunuz?

Hocam büyük küçük fark etmez ama masamdan dolayı büyük klavye bir tık dışarıda kalıyor. Şu anki klavyemde zaten büyük.

Kendi kullandığım klavye gayet memnunum. Türkçe olmaması biraz işaretlerin yerini bulmam konusunda sıkıntı çıkarsa da zorlanınca İngilizceye çekip işareti yazıp geri çeviriyorum sorun olmuyor.

Hocam bu klavye hoşuma gitti. Yazılımı var mıdır? Ve sitesi güvenli mi?

Hocam büyük küçük fark etmez ama masamdan dolayı büyük klavye bir tık dışarıda kalıyor. Şu anki klavyemde zaten büyük.

Hocam bu klavye hoşuma gitti. Yazılımı var mıdır? Ve sitesi güvenli mi?

Yazılımı var ama biraz karmaşık ben alışamadım Banggood güvenilirdir 2 haftada elime ulaştı ekstra vergi falan vermedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı