Payday Hectopat Katılım 8 Kasım 2014 Mesajlar 108 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2015 #1 Merhaba. Bir arkadaşım için oyun kasası lazım oldu. Amacı sadece oyun oynamak ve internette gezinmek. Monitörü vs. var. Sadece kasa lazım. Bütçe 1200 lira duruma göre çok az esneyebilir. Teşekkürler.
Merhaba. Bir arkadaşım için oyun kasası lazım oldu. Amacı sadece oyun oynamak ve internette gezinmek. Monitörü vs. var. Sadece kasa lazım. Bütçe 1200 lira duruma göre çok az esneyebilir. Teşekkürler.
TIACAQ Hectopat Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2015 #2 Şöyle bir sistem topladım ancak mutlaka bütçeyi arttırın, şimdilik iş görür ancak ekran kartı kötü. Dosya Ekleri asfafasfsafasf.png 38,4 KB · Görüntüleme: 404
Umut Diker Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 468 Yer Uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisliği Öğrencisi 17 Haziran 2015 #3 Apu toplayabilirsiniz. AMD, A10-7870K tanıtıldı çıkınca ona bakabilirsiniz.
Payday Hectopat Katılım 8 Kasım 2014 Mesajlar 108 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2015 #4 Silinen üye dedi: Apu toplayabilirsiniz. AMD, A10-7870K tanıtıldı çıkınca ona bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama APU düşünmüyoruz. TIACAQ dedi: Şöyle bir sistem topladım ancak mutlaka bütçeyi arttırın, şimdilik iş görür ancak ekran kartı kötü. Genişletmek için tıkla... Bu sistem daha iyi olmaz mı? Teşekkürler.
Silinen üye dedi: Apu toplayabilirsiniz. AMD, A10-7870K tanıtıldı çıkınca ona bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama APU düşünmüyoruz. TIACAQ dedi: Şöyle bir sistem topladım ancak mutlaka bütçeyi arttırın, şimdilik iş görür ancak ekran kartı kötü. Genişletmek için tıkla... Bu sistem daha iyi olmaz mı? Teşekkürler.