1200 TL sistem önerisi

mag339

Kilopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Dediğim gibi bütçem en fazla 1200 TL. 240 GB SSD ve monitörüm var HDD'e ihtiyacım yok 240 GB bana yetecektir. Ekran kartı sonradan uygun fiyatlı bir ekran kartı almayı düşünüyorum şimdilik onboard grafik bana yeter zaten. Soğutma da işlemcinin stok soğutucusunu kullanırım. Oyun olarak Gmod, ETS 2 ve ATS oynayacağım onu da yüksek ayarlarda oynamama gerek yok. Zaten ileride ekran kartı yükseltmesi yapacağım için bir sorun yok. Bu şekilde bana en fazla 1200 TL olacak bir sistem önerebilir misiniz?

Düzenleme: Eğer "ileride daha iyi ve ucuz işlemciler çıkacak onları bekle" diyorsanız biraz bekleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1500 yap. Ryzen serisinin dahili GPU'su olmadığı için GPU en düşük koydum. İleride yapacağım demişsin zaten. B350 soket koymak zorundayım overclock için. Şuanlık en düşük bu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 169
1500 yap. Ryzen serisinin dahili GPU'su olmadığı için GPU en düşük koydum. İleride yapacağım demişsin zaten. B350 soket koymak zorundayım overclock için. Şuanlık en düşük bu.
Hocam hangi site bu beğendim sistem güzel.

Düzenleme: hocam buldum siteyi sinerjiymiş. Bir sorum olacak bu sistem işlemci yükseltmesi açısından ileriye dönük mü anakart açısından?

Son düzenleme:
Hocam hangi site bu beğendim sistem güzel.

Düzenleme: hocam buldum siteyi sinerjiymiş. Bir sorum olacak bu sistem işlemci yükseltmesi açısından ileriye dönük mü anakart açısından?

AMD'nin en az 3 sene güncel işlemcilerini çıkaracağını söylediği soket . A320 anakart seçseydim, OC yapamayacaktınız. B350 ile OC ile canavara sahip olacaksınız .

Site Sinerji .

Ailem de destek çıkarsa toplayacağım umarım. Başka bir sistem önerisi olan var mı merak ettim. Yoksa şu an için en iyisi bu mu?

Ailem de destek çıkarsa toplayacağım umarım. Başka bir sistem önerisi olan var mı merak ettim. Yoksa şu an için en iyisi bu mu?

Ekran kartını ne zaman alacaksın? Ekran kartsız idare edemezsin, PC açılmaz Ryzen işlemcilerde. Dahili GPU bulunmuyor bu seride. O yüzden yakın zamanda alabileceksen koyduğum GPU'yu çıkararak 100TL kar edebilirsin.

Belki babamın bilgisayarcı arkadaşlarından falan idare etmesi için emanet bir kart ödünç alırım sonra da düzgün bir kart alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…