1200 TL sistem önerisi

Şuanlık yeni ürün bu bütçe için çıkmayacak gibi gözüküyor. Dolar bu, belli olmaz. Ama bana sorarsınız ABD-Kuzey Kore gerilimi iyice tırmanırsa dolar artar, bu yüzden ben bir an önce toplama taraftarıyım.

Keşke durumum el verse hocam ama elden gelmiyor işte .

Sizce newegg sitesinden toplamalı mıyım ? Çok büyük fiyat farkı var çünkü.

Not: Fotoğrafta ekran kartı koymadım çünkü r5 230 sinerjide 122 TL daha ucuz. Ayrıca parçalar uyumlu mu? baktım uATX micro ATX ile aynıymış ama rami bilmiyorum uyumlu mu değil mi.

Düzenleme: Newegg'ten vazgeçtim posta kodunu yazınca 357 lira kargo parası çıkardı direk sayfayı kapattım

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    33,8 KB · Görüntüleme: 130
Son düzenleme:

Newegg'den @Nazım Paşa ekran kartı aldı ve hiç memnun kalmadığını anlattı. Kendisi daha iyi yardımcı olur bu konuda ^3.

Sadece kargo parası değil, vergi kısmında daha fazla para ekleniyor. Sonra da size gelmesi için uğraşıyorsunuz 2 hafta kadar. Belki ürünü aldığınızdan daha fazla paraya ekstra vergi çıkarıyorlar. Uzak durun.

Dersimi aldım hocam . Sinerji candır.

Arkadaşlar bir arkadaşım sistem toplamış ve 3 ay sonra maddi sıkıntılarından satmıştı. Satın alan kişi ramleri istemediği için elinde kaldı ve satmaya çalışıyordu. Bu benim aklıma geldi ve arayıp sordum satmamış bana uygun fiyata verebileceğini söyledi sonuçta arkadaşım fiyat konusunda aramızda anlaşabiliriz. Eğer ryzen işlemci ile uyumluysa bu rami arkadaşımdan alacağım.
Ram bu:
Vengeance® LPX 8GB (1x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14 Memory Kit - Red (CMK8GX4M1A2400C14R)

Sistem şu anda bu halde kasa ve işlemci hariç diğer parçaları değiştirdim.
Anakartı değiştirdim çünkü güncel sürücüler çıkmıyor şu anda. Bu seçtiğim anakarta güncel sürücüler geliyor.
Rami dediğim gibi arkadaştan alacağım buraya da koydum ama (zaten eskisinden daha ucuzmuş ve Cl değeri daha düşük olup Mhz daha yüksek).
Ekran kartını değiştirdim çünkü R5 230'a göre az da olsa daha yüksek performans veriyor geçici de olsa bir süre kullanacağım.

Bence en iyisi bu sistem:
1-Amazon.com: AMD Ryzen 3 1200 Desktop Processor with Wraith Stealth Cooler (YD1200BBAEBOX): Computers & Accessories
2-asrock ab350m-hdv matx am4 32 gb ddr-4
3- RAM'i anladığım kadarıyla arkadaşından alacaksın. Bence en fazla 270 TL ver.
4-Power Boost VK-1623 400w Mid Tower Kasa Kasa
5-ZOTAC GT430 1GB 128 BİT DDR3 EKRAN KARTI - Zotac Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 464160354
6- Ekran kartı kargo parası 10 TL.
Ekran kartını ödünç alabilirsen ödünç al. Alamazsan bunu al ve satıcıdan kargo ile yollamasını iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…