berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 10 Haziran 2021 #11 Adam merak etmiş nasıl bi sistem toplayacaksınız diye. Uzatmanın anlamı yok.
Ph0maX Femtopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 49 Yer Iğdır/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİLİK 10 Haziran 2021 #12 PenguenAdam dedi: Salak yerine mi koyuyorsun bizi? Genişletmek için tıkla... Hayır. berkayx dedi: Adam merak etmiş nasıl bir sistem toplayacaksınız diye. Uzatmanın anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Ayn bende biraz şeylik yapmışım KB.
PenguenAdam dedi: Salak yerine mi koyuyorsun bizi? Genişletmek için tıkla... Hayır. berkayx dedi: Adam merak etmiş nasıl bir sistem toplayacaksınız diye. Uzatmanın anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Ayn bende biraz şeylik yapmışım KB.
alidenjz Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.302 Çözümler 2 Yer Türkiye Cumhuriyeti 10 Haziran 2021 #13 Ph0maX dedi: Dostum burası troll sayfası değil sistem yapılıyorsa yapın atın eğer yapılmıyorsa ya görünmezden gelin ya da troll yapmayın. Genişletmek için tıkla... Sen ne yaşıyorsun ya boşu boşuna konu açmışsın sonra da sorunca troll yapmayın diyorsun.
Ph0maX dedi: Dostum burası troll sayfası değil sistem yapılıyorsa yapın atın eğer yapılmıyorsa ya görünmezden gelin ya da troll yapmayın. Genişletmek için tıkla... Sen ne yaşıyorsun ya boşu boşuna konu açmışsın sonra da sorunca troll yapmayın diyorsun.
PenguenAdam Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 1.311 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #14 berkayx dedi: Adam merak etmiş nasıl bi sistem toplayacaksınız diye. Uzatmanın anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Uzatmayalım tamam fakat sizi denedim diyor bu komik bir şeyde değil. alidenjz dedi: Sen ne yaşıyorsun ya boşu boşuna konu açmışsın sonra da sorunca troll yapmayın diyorsun. Genişletmek için tıkla... Hem kendisi sizi denedim diyor hem de bunu diyor kafası mı güzel bu adamın?
berkayx dedi: Adam merak etmiş nasıl bi sistem toplayacaksınız diye. Uzatmanın anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Uzatmayalım tamam fakat sizi denedim diyor bu komik bir şeyde değil. alidenjz dedi: Sen ne yaşıyorsun ya boşu boşuna konu açmışsın sonra da sorunca troll yapmayın diyorsun. Genişletmek için tıkla... Hem kendisi sizi denedim diyor hem de bunu diyor kafası mı güzel bu adamın?