1200 TL sistem toplama

umuttomak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. Ben 1500 TL sistem toplamasındaki videoda AMD A10 7870k-apu yerine
İntel pentium G3258 3.2GHz + GTX 750 ti 128 bit alırsam hangisi benim için daha uzun ömürlü ve daha çok FPS alabileceğim bir sistem olur? Ve intel penitum G3258 e uygun çok fazla pahalı olmayan bir anakart önerebilir misin?

Bence 1500 TL sistemdeki SSD'yi ve CPU Fan'ı listeden çıkar ve webdenal, sinerji, teknobiyotik gibi sitelerden al daha hesaplı olacaktır. İleride yavaş yavaş SSD, Soğutucu, Ekran Kartı eklersin, daha uzun ömürlü.

G3258 2014 yılında çıktı yanılmıyorsam. Buyüzden o kadar kötülemenin anlamı yok bence. Overclock ile yeterince performans alabilirsin diye düşünüyorum. İntel sistem senin için en uygunu ve en çok fps alabileceğin sistem olur. Şuan mobilde Tapatalk'tan girdiğim için sana tam sistemi toplayamıyorum ama MSI GTX750 Ti, İntel G3258, MSI H81M-P33, AeroCool Black Edition 500W Kasa, Kingston 8GB 1600MHz RAM ve WD 1TB Black 7200RPM HDD 1200TL civarına geliyor sanırım. Eğer böyle bir sistem toplarsanız GTA 5'de ot kalitesini Normal yapıp, nüfus çeşitliliği ayarını 1 kademe yaparak GTA 5'de 30-40-50FPS arası gidip gelirsiniz. Bence çok güzel bir sistem olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı