1200 TL Sistem

library

Hectopat
Daha fazla  
Sizce almalı mıyım ?

af.png

eğer ileriye dönük bir oyun oynamayı planlamıyorsan işimi görsün gibilerden gibiyse hayli hayli yeter ama oyun oynıcam ilerideki günümüzün oyununu oynucam dersen çok zor bu bilgisayarla

Hocam her zaman sistem toplamanız daha iyi tamam metin2 oynatır ama sizin kendi seçtiğiniz bileşenlerle toplamak daha akıl karı bir iş. Şöyle örnek vereyim 2 gb ekran kartı yazıyor satıcı neden modelini yazmıyor kartın ya da hangi özelliği yüksekse onu yazıyor. Net bütçe belirtin biz yardımcı olalım. Toplayamam kendim dersenizde vatan inventus sinerji gibi bir yerden alırsanız aldığınız firma toplar. Daha performanslı daha uzun vadeli sistem olur.

hayır kasa var monitör klavye mouse felan almıcam . Sadece işlemci ekran kartı ram falan.

1150 soket anakart olursa iyi olur işlemci de i5 almayı düşünüyorum ekran kartı önemli değil benim için. onu ileride değiştiririm . amd radeon hd 6570 var işimi görür heralde .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı