T taha1862 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2017 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2018 #1 Benim oynadığım tek bir oyun var oda osu! fakat bilgisayarım kötü olduğundan o oyun bile yavaş yavaş kasmaya başlıyor bu yüzden oztalkshw kanalında şöyle bir sistem buldum; System Builder - MX330 ATX Mid Tower - PCPartPicker Bu sistem hakkında birkaç sorum var. Ben bu sisteme 500 GB HDD yerine 1 TB HDD ekleyebilir miyim ? Yayın yaparken kasma sorunu yaşayabilir miyim (sadece osu! yayını)? Edit: osu! gibi bir oyun için yayın yapacağımı unutmayın arkadaşlarım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2018
Benim oynadığım tek bir oyun var oda osu! fakat bilgisayarım kötü olduğundan o oyun bile yavaş yavaş kasmaya başlıyor bu yüzden oztalkshw kanalında şöyle bir sistem buldum; System Builder - MX330 ATX Mid Tower - PCPartPicker Bu sistem hakkında birkaç sorum var. Ben bu sisteme 500 GB HDD yerine 1 TB HDD ekleyebilir miyim ? Yayın yaparken kasma sorunu yaşayabilir miyim (sadece osu! yayını)? Edit: osu! gibi bir oyun için yayın yapacağımı unutmayın arkadaşlarım.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 6 Temmuz 2018 #2 Güzel bir sistem fiyatına göre. Eklenebilir. Bence yaşamazsın optimum ayarlar ile ama dediğim gibi bence.
Güzel bir sistem fiyatına göre. Eklenebilir. Bence yaşamazsın optimum ayarlar ile ama dediğim gibi bence.