hasan1 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #1 En fazla 1200 TL'lik klavye önerisi verebilecek. %60 türünde olursa sevinirim.
F Fury Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 65 20 Nisan 2023 #2 87.93AU $ |GamaKay MK61 60% kablolu RGB mekanik klavye Gateron optik anahtarı puding Keycaps68 tuÅları sıcak deÄiÅtirilebilir oyun klavyesi| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
87.93AU $ |GamaKay MK61 60% kablolu RGB mekanik klavye Gateron optik anahtarı puding Keycaps68 tuÅları sıcak deÄiÅtirilebilir oyun klavyesi| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
hasan1 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #3 Fury dedi: 87.93AU $ |GamaKay MK61 60% kablolu RGB mekanik klavye Gateron optik anahtarı puding Keycaps68 tuÅları sıcak deÄiÅtirilebilir oyun klavyesi| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Klavye güzel ama sıkıntı çıkarmaz bana demi Birde yazılımı var mı bunun
Fury dedi: 87.93AU $ |GamaKay MK61 60% kablolu RGB mekanik klavye Gateron optik anahtarı puding Keycaps68 tuÅları sıcak deÄiÅtirilebilir oyun klavyesi| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Klavye güzel ama sıkıntı çıkarmaz bana demi Birde yazılımı var mı bunun
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #4 hasan1 dedi: Klavye güzel ama sıkıntı çıkarmaz bana demi Birde yazılımı var mı bunun Genişletmek için tıkla... Evet yazılımı var.
hasan1 dedi: Klavye güzel ama sıkıntı çıkarmaz bana demi Birde yazılımı var mı bunun Genişletmek için tıkla... Evet yazılımı var.
hasan1 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #5 cumali_032 dedi: Evet yazılımı var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sagolun. Peki rampagenin plower k60 mı yoksa bu klavye mi. Rampage sonradan sıkıntı çıkarıyorum galiba
cumali_032 dedi: Evet yazılımı var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sagolun. Peki rampagenin plower k60 mı yoksa bu klavye mi. Rampage sonradan sıkıntı çıkarıyorum galiba
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #6 hasan1 dedi: Tamamdır sagolun. Peki rampagenin plower k60 mı yoksa bu klavye mi. Rampage sonradan sıkıntı çıkarıyorum galiba Genişletmek için tıkla... Evet hocam sonradan cidden sıkıntı çıkarabiliyor, ama bazı modellerin iyi olduğu söylenebilir. Tabii ki de bu klavye MK61.
hasan1 dedi: Tamamdır sagolun. Peki rampagenin plower k60 mı yoksa bu klavye mi. Rampage sonradan sıkıntı çıkarıyorum galiba Genişletmek için tıkla... Evet hocam sonradan cidden sıkıntı çıkarabiliyor, ama bazı modellerin iyi olduğu söylenebilir. Tabii ki de bu klavye MK61.
hasan1 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #7 cumali_032 dedi: Evet hocam sonradan cidden sıkıntı çıkarabiliyor, ama bazı modellerin iyi olduğu söylenebilir. Tabii ki de bu klavye MK61. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam ne alcagimi belirledim çok sağolun
cumali_032 dedi: Evet hocam sonradan cidden sıkıntı çıkarabiliyor, ama bazı modellerin iyi olduğu söylenebilir. Tabii ki de bu klavye MK61. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam ne alcagimi belirledim çok sağolun