HakimiZiyech1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim farem bozuldu, ve yeni almak istiyorum ve Temu'da gezerken Ajazz AJ159 Pro buldum sadece 1200 TL'ye sizce alınır mı?

Vergisiz fiyattır büyük ihtimalle, VXE R1 SE+ al.

Vergi falan her şey dahil hem VXE R1 SE+ yaşadığım ülkede satılmıyor ondan dolayı Temu'dan almak zorunda kalıyorum ve burada vergi yok direk fiyatı ne yazıyorsa o burada 30 euro bende TL olarak çevirdim.

Alınmaz, vergi ile 1.800 TL'ye dayanır o.

Vergi falan her şey dahil hem VXE R1 SE+ yaşadığım ülkede satılmıyor ondan dolayı Temu'dan almak zorunda kalıyorum ve burada vergi yok direk fiyatı ne yazıyorsa o burada 30 euro bende TL olarak çevirdim.
500 liraya aldılar Temu'dan. Vergiyle 2000 TL falan yapar herhalde o mouse, alınmaz.
Vergi falan her şey dahil hem VXE R1 SE+ yaşadığım ülkede satılmıyor ondan dolayı Temu'dan almak zorunda kalıyorum ve burada vergi yok direk fiyatı ne yazıyorsa o burada 30 euro bende TL olarak çevirdim

SE+ vergisiz fiyatı olsa da alma zaten. 3395 sensörlü fareler var artık bu fiyatlarda. Onun dışında bence alacağın ülkedeki siteleri atarsan öneri yapabiliriz.

SE+ vergisiz fiyatı olsa da alma zaten. 3395 sensörlü fareler var artık bu fiyatlarda. Onun dışında bence alacağın ülkedeki siteleri atarsan öneri yapabiliriz.

Amazon olur Temu olur ve fiyat Max 35 euro yani 1500 TL falan.

Amazon olur Temu olur ve fiyat Max 35 euro yani 1500 TL falan.

Tamamda TR'de mi yaşıyorsun Avrupa'da mı? Avrupadaysa ona göre öneri yapacağız vereceğin sitelerle. Ürün limitinden dolayı bizde hepsi açık değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…