respect25 Hectopat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #1 Resimdeki sistemi topladım, almayı düşünüyorum. Acaba sıkıntı yaşar mıyım? LoL gibi oyunları oynuyorum. Acaba kaç FPS' de oynarım? İki tane ürün arasında kaldım hangisini secmeliyim? www.vatanbilgisayar.com: Corsair 4Gb Vengeance Ddr3 1600Mhz Cl9 Tek Modül Bellek - Vatan Bilgisayar www.vatanbilgisayar.com: Kingston 4GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 PC Ram - Vatan Bilgisayar Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2015
Resimdeki sistemi topladım, almayı düşünüyorum. Acaba sıkıntı yaşar mıyım? LoL gibi oyunları oynuyorum. Acaba kaç FPS' de oynarım? İki tane ürün arasında kaldım hangisini secmeliyim? www.vatanbilgisayar.com: Corsair 4Gb Vengeance Ddr3 1600Mhz Cl9 Tek Modül Bellek - Vatan Bilgisayar www.vatanbilgisayar.com: Kingston 4GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 PC Ram - Vatan Bilgisayar
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 24 Şubat 2015 #2 Kingston HyperX özellikle oyuncu ürünlerine yönelik ürünleri olan bir marka. Buna mütevellit fiziksel görünümü de amacıyla gayet uygun. 20 TL daha verip alınır mı? Alınır. Corsair almanızda sakınca var mı? Yok.
Kingston HyperX özellikle oyuncu ürünlerine yönelik ürünleri olan bir marka. Buna mütevellit fiziksel görünümü de amacıyla gayet uygun. 20 TL daha verip alınır mı? Alınır. Corsair almanızda sakınca var mı? Yok.