1200 tl'ye Anakart+İşlemci+Ekran Kartı ?

HYPNOSER

Kilopat
Katılım
6 Şubat 2014
Mesajlar
40
Merhaba. Ben bilgisayarımı güncellemek istiyorum. O yüzden buraya konu açtım. 1200 tl bütçem var. Buna uygun Anakart+İşlemci+Ekran Kartı biraz araştırma yaptım. Ancak bu ddr3 falanlar kafa mı karıştırdı. Alırım uymaz falan diye düşündüm. Bu yüzden size soruyorum. Sıklıkla oyun oynarım. Programalarla falan işim yok. Bu yüzden işlemciyi AMD almayı düşünüyorum. Sizinde fikirlerini almak isterim. Şimdiden herekse teşekkürler. :)

Edit: eksik verdiğim bilgi yada vermem gereken bilgi varsa yazabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığınız oyunlar fps tarzı mı, online mı? Sistemin geri kalan bileşenleri elinizde var galiba, bunlar nelerdir? Yazarsanız yardımcı olurum.
 
Oynadığınız oyunlar fps tarzı mı, online mı? Sistemin geri kalan bileşenleri elinizde var galiba, bunlar nelerdir? Yazarsanız yardımcı olurum.
Dostum öncelikle sağol online cs-go oynuyorum yani hem fps hemde online bide lol oynuyorum bunun dışında bişey oynamıyorum bide internette gezip müzik dinliyorum ha bide skype açarım bundan başka bi şey yapmıyorum genelde sistemin geri kalanalrıda Boost diye bi markanın kasası 500 gb hard disk bide 4gb ram işte bide değiştirmek istediğim üçlü var onlarıda veririm eve gidince lazımsa ben zaten üçünüde değiştirmek istiyorum yazdıkalrımın bu yüzden bi uyumsuzluk yaşamam heralde diye düşünüp dieğr bieleşnelri yazmamıştım.
 
Crysis 3, Bf4 gibi ağır oyunları oynamıyorsan veya oynuyor da ultra grafik aramıyorsan, işlemciye ağırlık verme taraftarıyım ki online oyunlarda sıkıntı yaşamayasın diye. Güç kaynağın yeterli ise şu bileşenleri öneriyorum;
VATAN COMPUTER - INTEL - Core i5 4670 Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm
VATAN COMPUTER - ASUS - H81M-PLUS Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart - Anakart
VATAN COMPUTER - ASUS - GTX660 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı