1200 TL'ye Android Telefon Önerisi

bthnycl

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1200 TL'ye android telefon önerebilir misiniz ? Abim için alacağım. Şimdiden teşekkürler.

LG G2 olabilir. Bütçeyi biraz daha artırma imkanınız var ise Note 3 almanızı öneririm.

Zenphone 6 veya 5 kesinlikle pişman olmazsın. Ama biraz zorlarsan G3 de güzel bir tercih olur.

Kendim zenfone 5 kullanıyorum memnunum fakat cihazın şarjı yeterli gelmeyecektir abim için. G2 öneriniz için teşekkür ederim fakat güncellik önemli zaten sosyal medya da dolaşmak için alacak telefonu öyle asphalt 8 türevi şeyleri oynayacağını sanmıyorum G3 konusuna gelirsekte 1300 lira'nın üstüne çıkamam onu da zorlamayla 1300 Tl yaptım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler önerileriniz için.

Ekran büyük gelmez ise zenphone 6'nın bataryası baya iyi.

Kararımı vermiş bulunmaktayım teşekkür ederim öneriniz için @intelci Z2 için bütçeyi zorladım ve onda karar kıldım.

LG G2 Lollipop 5.0.2'ı aldı. Ben LG G3 kullandım ondan daha güncel ve yeni telefondu ancak, bizzat G2'den 2k ekranı dolayısıyla yavaş çalıştığını gördüm. LG G2 şarj ve performans olarak o fiyata bulabileceğiniz en iyi f/p ürünü şuan. İleride pişman olmaması için yazıyorum bunu.

16 haziranda Asus zenfone 2 Türkiye de lansmanı gibi bir şey var.Beklersen Fiyatına bak.4gb ram var.

Lg G2 öneririm. Güncelleme yönünden sıkıntısı da yok. 5.0.2 aldı. Bu fiyat çerçevesinde alınabilecek en iyi telefon yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…