1200 TL'ye fare önerisi

Bütçe
1200

Cronus.xy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Bu 4 fareden hangisi daha iyi? En önemlisi en az 1-2 yıl götürmesi. Maksimum bütçe 1200.

Ağır fare kullanamıyorum hocam.

ROG Keris makul hocam o zaman. Aorus M5 130 gram falan olması lazım. Ayrıca Switch'leri de sorunlu. Uzak durun derim.

G-wolves skoll mini SK-s bakılabilir bir de. ROG Keris'den daha hafif.

Aralarındaki en büyük fark 12 gramlık ağırlık ve 90M tıklama ömrü.

Gwolves 50M tıklama ömrüyle gelirken ROG Keris 70+70 = 140M tıklama ömrüyle geliyor. Tabii 50M tıklama ömrünü bile doldurmak çok zor.

Hocam ROG Keris 2 yıl falan götürür mü?

Çok rahat götürür hocam.

Benim için en önemli unsur buydu hocam. Ekonomi malum. 5-6 ay sonra bozulursa naneyi yiyebilirdim. Bilgilendirme için sağ olun.

Çok rahat götürür hocam.

Hocam bu arada bilgisayarı günde yaklaşık 8 saat kullanıyorum ve genelde Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynuyorum. Yine de 2 yıl götürür mü? Ya da başka bir sorun çıkartır mı?

Bir sorun çıkacağını sanmam. Fareyi sert kullanan biriyseniz doğal olarak kasa hasar görecektir zamanla. Sert kullanmadığınız sürece 4 yıl 5 yılda götürür o fare.

Bir sorun çıkacağını sanmam. Fareyi sert kullanan biriyseniz doğal olarak kasa hasar görecektir zamanla. Sert kullanmadığınız sürece 4 yıl 5 yılda götürür o fare.

Sağ olun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…