1200 TL'ye fare önerisi

ShazenW

Femtopat
Daha fazla  
Ulu Games'in bir kablosuz mouse karşıma çıktı, hoşuma gitti. Sizce alınır mı? Veya öneri varsa. Çok bütçem yok Max 1200.

Dosya Ekleri

• IMG_20260108_211843.jpg
    IMG_20260108_211843.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 34
Ulu Games'in bir kablosuz mouse karşıma çıktı, hoşuma gitti. Sizce alınır mı? Veya öneri varsa. Çok bütçem yok Max 1200.

Hafif çıkarsan ATK A9 al geç bence. Z1 SE var bende alacaktım fakat nedense içime pek sinmedi böyle ucuz içi boş bir şey gibi geldi nedense. Gidip borca girdim aldım gayet memnunum.

Gankseninle koduyla 250TL düşüyor. Bu hafta ya da önümüzdeki hafta stoklara gelecekti sanırım. @kxy hocam biliyordu.

Hafif çıkarsan ATK A9 al geç bence. Z1 SE var bende alacaktım fakat nedense içime pek sinmedi böyle ucuz içi boş bir şey gibi geldi nedense. Gidip borca girdim aldım gayet memnunum.

A9 alınmaz. Kronik olarak bilinen bir şeyi olmasa da alanların çoğunda bir problem çıktıgını fark ettim ben. Onun dışında genel olarak kötü.

Aynı tip bir ürün istiyorsan Aigo gm80 Plus var.

Gankseninle koduyla 250TL düşüyor. Bu hafta ya da önümüzdeki hafta stoklara gelecekti sanırım. @kxy hocam biliyordu.

A9 alınmaz. Kronik olarak bilinen bir şeyi olmasa da alanların çoğunda bir problem çıktıgını fark ettim ben. Onun dışında genel olarak kötü.

Hocam onları bende gördüm de çoğunda var çoğunda yok. Gidip şikayetlere bakarsan psikolojin bozulur zaten. Z1 SE dede çoğundada şikayet vardı switchlerde vesaire.

Genel olarak kötü abartıda orta deseniz anlarım😂 fiyatına göre gayet iyi.

Aynı tip bir ürün istiyorsan Aigo GM80 Plus var.

Tamamdır hocam öneriniz için teşekkürler.

Hocam onları bende gördüm de çoğunda var çoğunda yok. Gidip şikayetlere bakarsan psikolojin bozulur zaten. Z1 SE dede çoğundada şikayet vardı switchlerde vesaire.

Küçük bir araştırma ile A9'un ne halt olduğunu anlayabilirsiniz.

Şekli satıyor sadece, o da GPX klonu olduğundan. Verimsiz ve hiç beğenmediğim bir MCU kullanıyor, aynı zamanda kısılmış bir sensör. QC kalitesiyle çok sorun yaşayan vardı, sanırsam büyük oranda düzelttiler eskisi kadar şikayet çıkmıyor. Rezalet bir ürün değil tabii ki ama pek de iyi de değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı