Alınmaz.Ulu Games'in bir kablosuz mouse karşıma çıktı, hoşuma gitti. Sizce alınır mı? Veya öneri varsa. Çok bütçem yok Max 1200.
Ulu Games'in bir kablosuz mouse karşıma çıktı, hoşuma gitti. Sizce alınır mı? Veya öneri varsa. Çok bütçem yok Max 1200.
Ulu Games'in bir kablosuz mouse karşıma çıktı, hoşuma gitti. Sizce alınır mı? Veya öneri varsa. Çok bütçem yok Max 1200.
Hafif çıkarsan ATK A9 al geç bence. Z1 SE var bende alacaktım fakat nedense içime pek sinmedi böyle ucuz içi boş bir şey gibi geldi nedense. Gidip borca girdim aldım gayet memnunum.
Gankseninle koduyla 250TL düşüyor. Bu hafta ya da önümüzdeki hafta stoklara gelecekti sanırım. @kxy hocam biliyordu.
A9 alınmaz. Kronik olarak bilinen bir şeyi olmasa da alanların çoğunda bir problem çıktıgını fark ettim ben. Onun dışında genel olarak kötü.
Gankseninle koduyla 250TL düşüyor. Bu hafta ya da önümüzdeki hafta stoklara gelecekti sanırım. @kxy hocam biliyordu.
A9 alınmaz. Kronik olarak bilinen bir şeyi olmasa da alanların çoğunda bir problem çıktıgını fark ettim ben. Onun dışında genel olarak kötü.
Aynı tip bir ürün istiyorsan Aigo GM80 Plus var.
Hocam onları bende gördüm de çoğunda var çoğunda yok. Gidip şikayetlere bakarsan psikolojin bozulur zaten. Z1 SE dede çoğundada şikayet vardı switchlerde vesaire.
Genel olarak kötü abartıda orta deseniz anlarımfiyatına göre gayet iyi.
Hocam onları bende gördüm de çoğunda var çoğunda yok. Gidip şikayetlere bakarsan psikolojin bozulur zaten. Z1 SE dede çoğundada şikayet vardı switchlerde vesaire.
Genel olarak kötü abartıda orta deseniz anlarımfiyatına göre gayet iyi.
Küçük bir araştırma ile a9'un ne halt olduğunu anlayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.