1200 TL'ye fare önerisi

Bütçe
1200

tommyfranciss46

Attopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Şu an aklımda iki mouse var ya smailwolf M8 ya da Logitech G203 hangisini almalıyım? Biri kablolu diğeri kablosuz. Bütçem 1200 önerdiğiniz bir mouse var mı?

G203 kronik scroll sorunlu bir mouse.

Hocam ben öyle aşırı oyun bağımlısı değilim. Arada hikayeli oyun arada da CS oynuyorum. Bu iki mouse beni üzer mi öyle çok para vermek istemiyorum. Son olarak da ucuzundan bir mousepad bu mouseların altına bir sorun çıkarır mı @wfezilla

G203 kronik scroll sorunlu bir mouse.

Hocam ilkinin ismini çok duydum iyi bir mouse mu?

Şu an aklımda iki mouse var ya smailwolf M8 ya da Logitech G203 hangisini almalıyım? Biri kablolu diğeri kablosuz. Bütçem 1200 önerdiğiniz bir mouse var mı?

En iyi tercih olur. Yinede kendi tercihine bağlı.

İyi günler!

Hocam ben öyle aşırı oyun bağımlısı değilim. Arada hikayeli oyun arada da CS oynuyorum. Bu iki mouse beni üzer mi öyle çok para vermek istemiyorum. Son olarak da ucuzundan bir mousepad bu mouseların altına bir sorun çıkarır mı @wfezilla
Üzmez, gayet iyi.
Hocam ilkinin ismini çok duydum iyi bir mouse mu?
Evet, iyi bir mouse. 3395 SE sensor kullaniyor. Fevell Z1 SE ise 3311.

Ben claw's nexus Air V1 aldım. Üstte atılan modeller teknik anlamda kesinlikle daha iyidir ama ben zaten rekabetçi oyunlar oynamadığım, fareyi günlük kullandığım için tasarımını beğendiğim ortalama bir mouse olan bu modeli aldım.

Hocam bunu ben de gördüm ama ben genellikle rekabetçi oyun oynayan biri olduğum için vazgeçmiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı