1200 TL'ye gamepad önerisi

MustafaKABAK

Decapat
Arkadaşlar hangi gamepadi almam daha mantıklı ve 2. el mi sifir mi almalıyım? İkisinin de ikinci eli 1200 civarı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231224-225626.png
    209,9 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_20231224-225610.png
    144,5 KB · Görüntüleme: 63
Şu an bende aynı şekilde gamepad araştıyorum DualSense öneririm 2,500 TL bandında var sanırım o limitlere çıkma şansın olursa bence çok uzun süre hem de keyif alarak kullanırsın ben onu alacağım.

O bütçeye Logitech f710 alabilirsin. ds öncesi 5 yıl kullandım hala sapasağlam.

O bütçeye Logitech F710 alabilirsin. DS öncesi 5 yıl kullandım hala sapasağlam.

Bilgisayar için kullanacağım. Çoğu oyun Xbox'a göre olduğu için duelsense pek istemiyorum. Çoğu forumda da F710 da bağlantı sorunu olduğunu söylüyor.

Bilgisayar için kullanacağım. Çoğu oyun Xbox'a göre olduğu için duelsense pek istemiyorum. Çoğu forumda da F710 da bağlantı sorunu olduğunu söylüyor.

Tercih senin hocam ben çok araştırdım DualSense adaptive triggers özelliği bence çok başarılı denemek için arkadaştan alıp denedim anakartımda Bluetooth olduğu içinm sorunsuz bağladım Forza FIFA 23 FC 24 güzel geldi bana.

Evet benimde olmuştu. Usb dongle ı ürünün içindeki kabloyla bilgisayara bağladıktan sonra hiç sorun yaşamadım, çözümü buymuş. siz bilirsiniz tabi önerim bu olur o fiyat bandına.

Evet benim de olmuştu. USB dongle ı ürünün içindeki kabloyla bilgisayara bağladıktan sonra hiç sorun yaşamadım, çözümü buymuş. Siz bilirsiniz tabii önerim bu olur o fiyat bandına.

Cok sağ olun önerileriniz için.

Msi gc20 v2 yi yeni aldım muazzam bir gamepad kesinlikle verdiğin parayı sonuna kadar hakediyor eli terletmiyor tuş hissiyatı çok iyi ölü bölge testi yaptım %2 ila %5 arası çıkıyor yani xbox 9. nesil kollarla aynı seviyede tavsiye ederim çok memnun kaldım eskiden 300 liralık kolla fifa oynuyordum bu kola geçince arada dağlar kadar fark olduğunu hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…