1200 TL'ye gamepad önerisi

ARoolse

Hectopat
Yaklaşık 1 yıldır Xbox 360 gamepadi kullanıyorum ancak hem tuşları yıpranmaya başladı hem de bazı oyunlarda (özellikle FPS) kullanması çok zor. 1200 TL civarına orijinal olup olmaması fark etmeksizin alabileceğim en iyi gamepad nedir?

Hocam siz ne dersiniz bilmiyorum ama bence 700 liraya f310 ve 1200 liraya da f710 en iyi seçenek gibi hemde çift modlu, şimdi indirime girmiş bir bakın bence. Logitech F710

8BitDo Ultimate C. Zaten linkini bırakırlar birazdan.
Hocam bunu mu diyorsunuz 8BitDo ? bu arada mor rengi baya tatlıymış çok hoşuma gitti param olursa inşallah alıcam.

Aynı ürünün hem 800 hem de 1400 TL'lik hali var rica etsem link atabilir misiniz?
Hocam yanlış olmasın ama amazondaki 1400 lira olan için android yazmışlar sanki bi 800 tl olana bakın bence windows pc yazıyor mu üstünde.

Aynı ürünün hem 800 hem de 1400 TL'lik hali var rica etsem link atabilir misiniz?

800 TL olan yurt dışındanmış gerek kalmadı sipariş verdim 3 gün içerisinde gelecek diyor sabırsızlıkla bekliyorum.

800 TL olan yurt dışındanmış gerek kalmadı sipariş verdim 3 gün içerisinde gelecek diyor sabırsızlıkla bekliyorum.
Yani 1400 lira olanı mı aldınız iyi hayırlı olsun güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…