1200 TL'ye hazır bilgisayar

O fiyata hazır sistemi sen öner. 7850 var ve yeterince iş görür. İşlemci biraz eski ama olsun. hazır sistemler bu kadar oluyor. Ön yargılı yaklaşmayalım konuya.

Ben diyorum ki başta toplama anladım o yüzden öyle dedim, hazır olduğunu sonradan anladım. Zaten bu fiyatta ki hazır bilgisayardan (hele hele Casper gibi markalardan) çok bir şey beklememek lazım.

Piyasa böyle toplamaya karşı olanlar için biçilmiş kaftan onlarda. Unutmamak lazım her bilgisayar toplamadır.

Ben öğretmenin casper'ın ultrabook ürününe bakmıştım. Ultrabook demeye utandım. Ekran kötü kasa plastikti ama içinde ssd vardı. Bilgisayar uçaktan farksızdı. Kasa konusunda ve ekranda kısılmış ama içi bir bilgisayardı. kasası neyse de ekranın daha iyi olmasını çok isterdim. Ben usb belleğimin ilk defa 220 mb ve üstü aktarım yaptığını bu bilgisayarda gördüm. Ben aynı dosyanı windows 7 ve harddisk olan bir bilgisayarda 10 dakikada atamadım. Ssd olan ve windows 8 olan bir bilgisayarda sürüklediğim dosyayı bırakınca bitti. Yani casper iyi ürünler yapıyor ama bazı yerlerden kısarak.

Son düzenleme:
Ben bu kadar yapabildim tek bildiğim knight çok iyi taşır hatta baya bir götürür.
aPdV3g.png

Bende 750 Ti yi düşünmüştüm lakin 1200 tl deyince elimden bu geldi. Power color'un r7 250 si tükenmeseydi çok sağlam bir karttı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı