1200 TL'ye İkinci El Sistem Toplama

cyaezz

Decapat
1200 TL'ye ( 100 150 TL daha düşük ve yüksek olabilir eğer cidden hak edecekse ) ikinci el bir oyun bilgisayarı almak istiyorum.
Oynayacağım oyunlar: CS:GO, GTA V, Mafia 3. (Çok yüksek ayarlarda açmasına gerek yok 30 FPS yüksek ayarlar kafi)
Bu paraya ne alabilirim? İyi bir şey toplanır mı? (Oyunları genellikle hikaye için oynarım grafikler pek önemli değil. )
Elimde olan parçalar: Mönitör, kasa, klavye ve mouse.

Son düzenleyen: Moderatör:
X3440 işlemci 60-65 TL (Aliexprees'ten)
1156 pin anakart 275-330 TL (Sahibinden veya Aliexpress)
1600 MHz 2x4 8 GB RAM 160-200 TL (Sahibinden)
Rx 560 veya Gtx 1050 450-600 (Sahibinden)
500w kasa 180-220 TL (Sahibinden)

1200 TL'ye ( 100 150 TL daha düşük ve yüksek olabilir eğer cidden hak edecekse ) ikinci el bir oyun bilgisayarı almak istiyorum.
Oynayacağım oyunlar: CS:GO, GTA V, Mafia 3. (Çok yüksek ayarlarda açmasına gerek yok 30 FPS yüksek ayarlar kafi)
Bu paraya ne alabilirim? İyi bir şey toplanır mı? (Oyunları genellikle hikaye için oynarım grafikler pek önemli değil. )
Elimde olan parçalar: Mönitör, kasa, klavye ve mouse.

Hocam kasanızın modeli nedir?

Dostum bu mesajimdaki sistemi kontrol et.(fotoğraf bana ait değildir.)senin elinde kasa da varmış kasanın parasiyla da güç kaynağını yükselt.
Sistemin test videosu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı