DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 848 Çözümler 18 7 Temmuz 2024 #1 Ekran kartı 3060 Anakart B450M K İşlemci Ryzen 5 5600 Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bunu almayı düşünüyorum. Gamebooster GB-G2057B ARGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA kasam bu. Alacağım soğutucu kasama sığar mı? Farklı önerileriniz varsa bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bunu almayı düşünüyorum. Gamebooster GB-G2057B ARGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA kasam bu. Alacağım soğutucu kasama sığar mı? Farklı önerileriniz varsa bekliyorum.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 7 Temmuz 2024 #2 Kasanin linkini duzgunce atabilir misiniz? 1200'e alacaginiz en iyi sogutma Burst Assassin evet.
DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 848 Çözümler 18 7 Temmuz 2024 #3 pawEn dedi: Kasanin linkini duzgunce atabilir misiniz? 1200'e alacaginiz en iyi sogutma Burst Assassin evet. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
pawEn dedi: Kasanin linkini duzgunce atabilir misiniz? 1200'e alacaginiz en iyi sogutma Burst Assassin evet. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 7 Temmuz 2024 #4 DarylDixon0 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz kasanız destekliyor.
DarylDixon0 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz kasanız destekliyor.
DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 848 Çözümler 18 7 Temmuz 2024 #5 pawEn dedi: Alabilirsiniz kasanız destekliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. pawEn dedi: Alabilirsiniz kasanız destekliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartımda destekliyor değil mi?
pawEn dedi: Alabilirsiniz kasanız destekliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. pawEn dedi: Alabilirsiniz kasanız destekliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartımda destekliyor değil mi?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 7 Temmuz 2024 #6 DarylDixon0 dedi: Teşekkür ederim hocam. Hocam anakartımda destekliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. Single tower zaten.
DarylDixon0 dedi: Teşekkür ederim hocam. Hocam anakartımda destekliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. Single tower zaten.
DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 848 Çözümler 18 8 Temmuz 2024 #7 pawEn dedi: Sıkıntı olmaz. Single Tower zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama İtopya biraz daha yakın oluyor da CoolerMaster Hyper 212 Spectrum V3 ARGB Islemci Sogutucu | ITOPYA bu model alınır mı? Ve anakartımla uyumlu mudur? @MichealScofield hocam bu işlemci soğutucu alınır mı? Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Son düzenleme: 13 Temmuz 2024
pawEn dedi: Sıkıntı olmaz. Single Tower zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama İtopya biraz daha yakın oluyor da CoolerMaster Hyper 212 Spectrum V3 ARGB Islemci Sogutucu | ITOPYA bu model alınır mı? Ve anakartımla uyumlu mudur? @MichealScofield hocam bu işlemci soğutucu alınır mı? Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 13 Temmuz 2024 #8 DarylDixon0 dedi: Hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama İtopya biraz daha yakın oluyor da CoolerMaster Hyper 212 Spectrum V3 ARGB Islemci Sogutucu | ITOPYA bu model alınır mı? Ve anakartımla uyumlu mudur? @MichealScofield hocam bu işlemci soğutucu alınır mı? Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Genişletmek için tıkla... Dostum onerdigimiz sogutmayi al gec işte internetten. Neden parani daha fazla harcayip daha kotu bir sogutma almak istiyorsun ki Itopya'dan? Ayni fiyata cok daha iyileri var.
DarylDixon0 dedi: Hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama İtopya biraz daha yakın oluyor da CoolerMaster Hyper 212 Spectrum V3 ARGB Islemci Sogutucu | ITOPYA bu model alınır mı? Ve anakartımla uyumlu mudur? @MichealScofield hocam bu işlemci soğutucu alınır mı? Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Genişletmek için tıkla... Dostum onerdigimiz sogutmayi al gec işte internetten. Neden parani daha fazla harcayip daha kotu bir sogutma almak istiyorsun ki Itopya'dan? Ayni fiyata cok daha iyileri var.