1200 TL'ye kulaklık ve klavye önerisi

Blackowl

Hectopat
Merhabalar,

Her biri 1200 TL'yi geçmeyecek şekilde kulaklık ve klavye önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Toplam 2500 TL bütçem var.

Kulaklık için önceliğim kablosuz ve mikrofonu iyi olması. Tabii ses kalitesi de önemli.

Klavye için önceliğim ise mekanik ve bilek desteği bulundurması. Switch konusunda ise önceliğim Red Switch olması. Ama farklı olursa da sıkıntı yok.

Şu anlık aklımda Void Pro Wireless ve K70 RGB MK2 ikilisi var ama çok kararsız kaldım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar,

Her biri 1200 TL'yi geçmeyecek şekilde kulaklık ve klavye önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Toplam 2500 TL bütçem var.

Kulaklık için önceliğim kablosuz ve mikrofonu iyi olması. Tabii ses kalitesi de önemli.

Klavye için önceliğim ise mekanik ve bilek desteği bulundurması. Switch konusunda ise önceliğim Red Switch olması. Ama farklı olursa da sıkıntı yok.

Şu anlık aklımda Void Pro Wireless ve K70 RGB MK2 ikilisi var ama çok kararsız kaldım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Kingston Hyperx Cloud II Gaming Kulaklık KHX-HSCP-RD - Kırmızı 835
SteelSeries Apex Pro UK 64634 Ayarlanabilir RGB Omni Switch Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com 1750
2585TL

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı