1abdi0909 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #11 semiih.exe dedi: Kablolu ve oyun için ranpage Miracle M.2 önerebilirim tam bir F/P güncel fiyatı 500 TL'ye yakın. Ürünün linki;Rampage Miracle M2 Usb Siyah 8 TuÅlu Rgb 7200dpi Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Hocam Rampage çok önerilmiyor bende klavyesi vardı hemen bozulmuştu.
semiih.exe dedi: Kablolu ve oyun için ranpage Miracle M.2 önerebilirim tam bir F/P güncel fiyatı 500 TL'ye yakın. Ürünün linki;Rampage Miracle M2 Usb Siyah 8 TuÅlu Rgb 7200dpi Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Hocam Rampage çok önerilmiyor bende klavyesi vardı hemen bozulmuştu.
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.990 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer İstanbul 2 Haziran 2024 #12 1abdi0909 dedi: Logitech G305 nasıl iyi mi? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. O bütçede VXE R1 varken. semiih.exe dedi: Kablolu ve oyun için ranpage Miracle M.2 önerebilirim tam bir F/P güncel fiyatı 500 TL'ye yakın. Ürünün linki;Rampage Miracle M2 Usb Siyah 8 TuÅlu Rgb 7200dpi Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Cidden Rampage ürün mü öneriyorsun? Bedava verilse alınmaz.
1abdi0909 dedi: Logitech G305 nasıl iyi mi? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. O bütçede VXE R1 varken. semiih.exe dedi: Kablolu ve oyun için ranpage Miracle M.2 önerebilirim tam bir F/P güncel fiyatı 500 TL'ye yakın. Ürünün linki;Rampage Miracle M2 Usb Siyah 8 TuÅlu Rgb 7200dpi Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Cidden Rampage ürün mü öneriyorsun? Bedava verilse alınmaz.
1abdi0909 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #13 michaelscofield dedi: Alınmaz. O bütçede VXE R1 varken. Cidden Rampage ürün mü öneriyorsun? Bedava verilse alınmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun ben o zaman VXE R1 alayımda bir şey soracaktım SE modelinde fark nedir?
michaelscofield dedi: Alınmaz. O bütçede VXE R1 varken. Cidden Rampage ürün mü öneriyorsun? Bedava verilse alınmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun ben o zaman VXE R1 alayımda bir şey soracaktım SE modelinde fark nedir?
semiih.exe Femtopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #14 michaelscofield dedi: Alınmaz. O bütçede VXE R1 varken. Cidden Rampage ürün mü öneriyorsun? Bedava verilse alınmaz. Genişletmek için tıkla... 2 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
michaelscofield dedi: Alınmaz. O bütçede VXE R1 varken. Cidden Rampage ürün mü öneriyorsun? Bedava verilse alınmaz. Genişletmek için tıkla... 2 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.990 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer İstanbul 2 Haziran 2024 #15 1abdi0909 dedi: Sağ olun ben o zaman VXE R1 alayımda bir şey soracaktım SE modelinde fark nedir? Genişletmek için tıkla... SE mcusu daha kötü diye biliyorum düz R1 yapıştır geç.
1abdi0909 dedi: Sağ olun ben o zaman VXE R1 alayımda bir şey soracaktım SE modelinde fark nedir? Genişletmek için tıkla... SE mcusu daha kötü diye biliyorum düz R1 yapıştır geç.
7 764025 Centipat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 1.114 Çözümler 1 2 Haziran 2024 #16 1abdi0909 dedi: Sağ olun ben o zaman VXE R1 alayımda bir şey soracaktım SE modelinde fark nedir? Genişletmek için tıkla... Düz r1 ve se pek önerilmeyen bir model. Hyperx pulsefire haste daha iyi bir tercih
1abdi0909 dedi: Sağ olun ben o zaman VXE R1 alayımda bir şey soracaktım SE modelinde fark nedir? Genişletmek için tıkla... Düz r1 ve se pek önerilmeyen bir model. Hyperx pulsefire haste daha iyi bir tercih
1abdi0909 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #17 michaelscofield dedi: SE mcusu daha kötü diye biliyorum düz R1 yapıştır geç. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olun.
michaelscofield dedi: SE mcusu daha kötü diye biliyorum düz R1 yapıştır geç. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olun.
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.990 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer İstanbul 2 Haziran 2024 #18 semiih.exe dedi: 2 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Sen karşılaşmamışsındır. Rampage'nin tek bir ürünü alınmaz. Hemen hemen aynı bütçede olan SteelSeries Prime'yi kullanırsan Rampage'nin basit marka basılmış Çin malı olduğunu kolay bir şekilde anlarsın.
semiih.exe dedi: 2 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Sen karşılaşmamışsındır. Rampage'nin tek bir ürünü alınmaz. Hemen hemen aynı bütçede olan SteelSeries Prime'yi kullanırsan Rampage'nin basit marka basılmış Çin malı olduğunu kolay bir şekilde anlarsın.
1abdi0909 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #19 764025 dedi: Düz R1 ve SE pek önerilmeyen bir model. HyperX PulseFire Haste daha iyi bir tercih. Genişletmek için tıkla... Sitesine bakınca. 764025 dedi: Düz R1 ve SE pek önerilmeyen bir model. HyperX PulseFire Haste daha iyi bir tercih. Genişletmek için tıkla... Çok bir fark yok gibi gözüküyor sitesinde.
764025 dedi: Düz R1 ve SE pek önerilmeyen bir model. HyperX PulseFire Haste daha iyi bir tercih. Genişletmek için tıkla... Sitesine bakınca. 764025 dedi: Düz R1 ve SE pek önerilmeyen bir model. HyperX PulseFire Haste daha iyi bir tercih. Genişletmek için tıkla... Çok bir fark yok gibi gözüküyor sitesinde.