1200 TL'ye Pentium G4560 tabanlı sistem toplama

Onur_Elik

Hectopat
Katılım
12 Haziran 2014
Mesajlar
284
Makaleler
2
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İşlemci ve ekran kartı hariç diğer parçalar konusunda kafam karışık. Karar veremedim. Uyumluluk durumları vs. gibi. Bana 250 TL'yi geçmeyecek Kaby Lake BIOS yüklü bir anakart, güzel pencereli kasa (450-600Wgüç kaynağı dahil), uyumlu RAM (4-8GB) önerir misiniz?
 
Konuyu pek anlamadım. Ekran kartı ve işlemci hariç diğer parçalar konusunda 1200 lira gibi bir fiyata anakart kasa vb. parçaları mı toplamamızı istiyorsunuz ?
 
Konuyu pek anlamadım. Ekran kartı ve işlemci hariç diğer parçalar konusunda 1200 lira gibi bir fiyata anakart kasa vb. parçaları mı toplamamızı istiyorsunuz ?
Kafa karışıklığı için üzgünüm. Evet 4 parça istiyorum. Anakart(G4560 bios yüklü), 8 GB Ram, 120 GB SSD ve PSU dahil kasa. Ben 210 TL'ye Toshiba A100 120 GB SSD buldum. Anakart olarak ASrock H110M DVS, kasa olarak da ZALMAN R1 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA buldum. Ramler konusunda karar veremedim çok pahalı geldi.

İşlemciyi saymazsak 1200TL ediyor. Hatta daha az.
Eki Görüntüle 239682
Anakart ve Ram biraz fazla gibi hocam? Emeğiniz için teşekkürler bu arada.
 
1200TL'ye tamamlamak için bunu yaptım. Ankartı Asrock H110M yapıp ramleride 8GB 2133MHz veya 2400MHz yapabilirsin.
 
BerkantT gayet güzel toplamış ötesine gerek yok. Asus istersen de m.2 SSD destekli alternatif olarak bu Anakart var, keyfine kalmış. Geri kalanları değiştirmene gerek yok.

İstersen Ram'i 4 GB'ye kadar düşürüp başka şeylere yatırım yapıp ilerde rahat rahat bol bol bellekleri artırabilirsin dört adet bellek giriş yuvası var zaten. Belirttiklerim de güzel alternatifler. Maddi olarak ne manevra yapacağına bağlı. İyi sosyaller.
 
1200TL'ye tamamlamak için bunu yaptım. Ankartı Asrock H110M yapıp ramleride 8GB 2133MHz veya 2400MHz yapabilirsin.
Kasayı ZALMAN R1 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA aldım. ASrock DVS ve DGS modelleri var hangisini alayım? Ve güvenilir midir? ayrıca Direk çalıştırıyor değil mi G4560'ı?

Hocam aslında m.2 destekli anakart çok iyi ama bunun için SSD'yi de uyumlu seçmek gerekiyor. haliyle maliyet de artıyor. Asrock H110M alıp 240gb ssd (bütçem 100tl arttı) almayı düşünüyorum. uygun mudur?

MSI B150M PRO-VDH buldum. Bu uygun mudur?
 
5TL daha fazla vererek abisi B250M Pro-Vdh alabilirsiniz.
 
5TL daha fazla vererek abisi B250M Pro-Vdh alabilirsiniz.
Arada baya fiyat farkı var ama. SSD'yi 240 gb alacağım için biraz sıkıntı. Sata Express destekli bir anakart alsam normal sata 3.0 ile aralarında hız farkı olur mu yoksa yine aynı mı olur?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…