Bundan 2 gün önce Blic markalı bir %60 klavye aldım. Dün gece kullanırken A tuşunun bazen basmadığını fark ettim. İade edip Rampage Radiant K11 almak istiyorum. 1200 TL bütçem var alınır mı?
Bir çöpten öbür çöpe geçmeye gerek var mı? Eğer düzgün markalı mekanik klavyeler alamıyorsanız uygun fiyatlı kaliteli bir membran klavye alın en azından 2 ay sonra bozulmaz, sinir hastası olmazsınız.
En ucuz Sarftech T60 Beyaz Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sarftech T60 Beyaz Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 567,37 TL'den başlayan fırsatları yakala!
RK61 Almanca versiyonu RGB Oyun Klavyesi Mekanik Klavye 2,4 GHz Kablosuz/Bluetooth/Kablolu%60 TKL Klavye, Hot-Swap Kırmızı Anahtar, RGB Aydınlatmalı Win/Mac ile Uyumlu, beyaz (QWERTZ) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
RK61 Almanca versiyonu RGB Oyun Klavyesi Mekanik Klavye 2,4 GHz Kablosuz/Bluetooth/Kablolu%60 TKL Klavye, Hot-Swap Kırmızı Anahtar, RGB Aydınlatmalı Win/Mac ile Uyumlu, beyaz (QWERTZ) : Amazon.com.tr: Bilgisayar