1200 TL'ye Redmi Note 7 Alınır mı?

Makaleler
3
Merhaba. İnternette dolanırken gördüm de, bu telefon yeni çıkmış, 3 GB/32 GB modeli 1000-1200₺ civarında olacakmış. Çok şaşırtıcı geldi, özellikleri kötü değil. Mi 8 Lite'da yanlış hatırlamıyorsam SD660 kullanıyordu, o da. Adreno 512 kullanıyormuş (pek anlayamadım, ama orta seviye sanırım.)
Bu telefon niye bu kadar ucuz? Türkiye'de 1500₺ bile olabilir gerçi, şişirmeleri ile ithalatçıların. Geldiğinde, fiyatına göre 1200₺ civarında ise tercih edilebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi baktım 370 dolar satış fiyatıyla çıkacak diyor 1200 TL'ye denk gelmesi imkansız 2300-2500 arası olacaktır tahminimce fiyatı.

Yalan yanlış haber yayınlıyorlar ya da yanlış anlamışsın. Daha telefon piyasaya çıkmadı. Duyuruldu. 1200 TL'ye garantisiz satılanını bile alamazsın.
150 dolar yazıyor her yerde fiyatına, maksimum 1500₺ olacaktır eğer cidden 150$ olacaksa.
Yalan yanlış haber yayınlıyorlar ya da yanlış anlamışsın. Daha telefon piyasaya çıkmadı. Duyuruldu. 1200 TL'ye garantisiz satılanını bile alamazsın.
150 dolar yazıyor her yerde fiyatına, maksimum 1500₺ olacaktır eğer cidden 150$ olacaksa. Çıkmadığını ben de biliyorum da, çıkınca alınır mi demek istedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geliş 1200 olur diyelim ama IMEI kaydı ve satıcının komisyonu derken 1600-1700 civarına gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…