1200 TL'ye sıfır GT 1030 alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, rica etsem beni aydınlatır mısınız? Konu sahibinin linkine tıkladım ve ilgili site açıldı fakat sitenin açıklamalar kısmına baktığımda GT1030 yerine GT710 olduğunu gördüm. Başlıkta GT1030 yazıyor ama açıklama kısmında GT710. Açıklama mı hatalı? Yoksa başlık mı hatalı? Yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba, rica etsem beni aydınlatır mısınız? Konu sahibinin linkine tıkladım ve ilgili site açıldı fakat sitenin açıklamalar kısmına baktığımda GT1030 yerine GT710 olduğunu gördüm. Başlıkta GT1030 yazıyor ama açıklama kısmında GT710. açıklama mı hatalı? Yoksa başlık mı hatalı? Yardımcı olabilir misiniz?

Evet onu bende fark ettim ama büyük ihtimal açıklama hatalı çünkü sorularda mağaza tarafından 1030 olduğu söylenmiş.

Kardeşim bütçe arttır deyip durmayın artık vallahi 1 aydır kart alamadım zaten 100. konumu açıyorum adminler bile bıktı benden aldım gitti hem sıfır fiyatı uygun içim rahat ikinci ele güvenmiyorum.

Hayırlı olsun hocam en iyi tercih sıfır. Ayrıca bütçe yükseltilebilecek olsaydı burada adamın işi ne olsun? Gerçekten bütçe yükselt diyen insanlar hangi kafada anlayamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı