Sametdemir
Hectopat
Daha fazla
İyi de neyini araştırayım? Konuyu okumadan mı yazıyorsunuz? İkinci el de alabileceğimi zaten konuda belirttim, tavsiye istedim. Ne alacağımı bilseydim konu açmaz gider kendim alırdım.Bütçeniz orta ayarlarda oyun oynamak için yetersiz. İkinci el piyasasını araştırın.
Mevcut sisteme yani bir PSU alın 4GB daha RAM alıp ekleyin. Ekran kartı olarak da 750ti, RX 460 gibi bir kart alın. Sistemin gerisinin değişmesine bence gerek yok.İyi de neyini araştırayım? Konuyu okumadan mı yazıyorsunuz? İkinci el de alabileceğimi zaten konuda belirttim, tavsiye istedim. Ne alacağımı bilseydim konu açmaz gider kendim alırdım.
Çift kanal RAM takmazsan o sistemden verim alamazsın. Çift kanal RAM taksan bile GT 1030 performansını geçemeyen bir grafik kartı var. Bana kalırsa konu sahibinin sistemini yükseltmesi böyle düşük bir bütçe için en mantıklı olanı olacaktır.PSU olarak bunu önerebilirim. FSP Hexa 500 Serisi 500W Power Supply Fiyatı - Taksit Seçenekleri Bütçenizi artırma imkanınız var mı ?
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com Corsair CMK8GX4M1D3000C16 Vengeance LPX 8 GB 3000MHz DDR4 PC Ram Fiyatları ve Özellikleri
Corsair CMK8GX4M1D3000C16 Vengeance LPX 8 GB 3000MHz DDR4 PC Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com Bu sistemi öneririm bütçeyi biraz aşıyor ama emin olun verdiğiniz paraya değecek.AMD Ryzen ™ 5 2400G 3.6GHz (Turbo 3.9GHz) Vega¹¹ Graphics AM4 İşlemci | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Onu unutmuşum.Çift kanal RAM takmazsan o sistemden verim alamazsın.
Hexa serisi incelemelerde pek iyi not almamış. FSP'nin her ürünü kaliteli olmuyor.PSU olarak bunu önerebilirim. FSP Hexa 500 Serisi 500W Power Supply Fiyatı - Taksit Seçenekleri Bütçenizi artırma imkanınız var mı ?
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com Corsair CMK8GX4M1D3000C16 Vengeance LPX 8 GB 3000MHz DDR4 PC Ram Fiyatları ve Özellikleri
Corsair CMK8GX4M1D3000C16 Vengeance LPX 8 GB 3000MHz DDR4 PC Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com Bu sistemi öneririm bütçeyi biraz aşıyor ama emin olun verdiğiniz paraya değecek.AMD Ryzen ™ 5 2400G 3.6GHz (Turbo 3.9GHz) Vega¹¹ Graphics AM4 İşlemci | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Hocam cevabın için teşekkür ediyorum. İlk bahsettiğin sistem uygun görünüyor o bi kenarda dursun.Mevcut sisteme yani bir PSU alın 4GB daha RAM alıp ekleyin. Ekran kartı olarak da 750ti, RX 460 gibi bir kart alın. Sistemin gerisinin değişmesine bence gerek yok.
Bu şekilde 600TL fiyata halledersiniz
Daha üst bir şey olsun derseniz yine yukarıdaki gibi PSU ve RAM alın. İşlemciyi FX 8350 ile Ekran kartını da GTX 960-970-1050ti veya RX 470-570 ile değiştirin.
Bu sistemi bütçe dahilinde 2. el alabilirseniz bırakın orta ayarı çoğu oyun ultra ayarda bile oynanır.
Sıfırdan sistem toplarsan bunlardan kötü olacağının garantisini verebilirim. Yükseltme potansiyeli olan bir sistem var elinizde
Evet bu biraz aşıyor beni diğer arkadaşın önerdiği sistem daha mantıklı geldi artık zamanla yükseltme yaparım elime para geçtikçe teşekkür ediyorumPSU olarak bunu önerebilirim. FSP Hexa 500 Serisi 500W Power Supply Fiyatı - Taksit Seçenekleri Bütçenizi artırma imkanınız var mı ?