1200 TL'ye uçlu kalem önerisi

Thexion

Hectopat
Daha fazla  
YKS'ye çalışıyorum. Sağlam, kaliteli bir uçlu kalem almak istiyorum. Çok fazla çeşit var kararsız kaldım. 100-200 TL'lik kalemler yerine daha kaliteli bir şey almak istiyorum. Bütçem 1200'e kadar uzayabilir. Önerileriniz nelerdir?

sckriks graphx tavsiye edebilirim biraz ağır olsun ve fiyat performans olsun diyorsanız.
Kaliteli istemis arkadas.

Rotring 800'ün kronik bir sorunu var diye okumuştum bunun hakkında bilginiz var mı?
Evet var o yuzden alttakini oneriyorum. Rotring malzeme kalitesi olarak cok saglam fakat mekanizmasi sıkıntı çıkarabiliyor bazen. Alttaki modeli gecen sene almistim 1.5 senedir kullaniyorum ne karardı ne çizildi gayet sağlam. Japon yapımı zaten. Rotring 600 de alabilirsiniz o da kalitelidir. 600den sikayet eden duymadim henüz.

Bende kullandım hatta kardeşim de kullandı. Size iyi denk gelmis bence. Ben cidden memnun kalmadim. Boyası sokulmuş ve mekanizmasi bozulmuştu.
İnternette de boya soyulma yorumlarını çok okumuştum da benimkinde bir şey yok. Hocam kalemler hakkında bilginiz varsa soru sormak isterim, sizce rotring 500 d&r'da kargo ile beraber 350 liraya alınır mı sıkıntısı çıkar mı? Rotring 600'e 700 liraya yakın para vermeye değer mi?

İnternette de boya soyulma yorumlarını çok okumuştum da benimkinde bir şey yok. Hocam kalemler hakkında bilginiz varsa soru sormak isterim, sizce rotring 500 d&r'da kargo ile beraber 350 liraya alınır mı sıkıntısı çıkar mı? Rotring 600'e 700 liraya yakın para vermeye değer mi?
Rotring 500 asiri sağlam fakat uzun kullanımda hafif demir kısmi soyuluyor. Kotu durmasa da haberiniz olsun. Aynı zamanda ucu iceriye girmiyor yani kırılmaya musait. Ben dikkstli olurum diyorsaniz tabii ki alinabilir sağlamdır ama ben sevmiyorum girmemesini. 600 ise 500 ile ayni fakat full metal. 500ün yarısı sert plastikten yapılma. Fakat ucu yine girmiyor. Eğer bu sizi rahatsiz etmiyorsa almanizi oneririm. Mümkünse gümüş alin daha iyi durur.

Rotring 500 asiri sağlam fakat uzun kullanımda hafif demir kısmi soyuluyor. Kotu durmasa da haberiniz olsun. Aynı zamanda ucu iceriye girmiyor yani kırılmaya musait. Ben dikkstli olurum diyorsaniz tabii ki alinabilir sağlamdır ama ben sevmiyorum girmemesini. 600 ise 500 ile ayni fakat full metal. 500ün yarısı sert plastikten yapılma. Fakat ucu yine girmiyor. Eğer bu sizi rahatsiz etmiyorsa almanizi oneririm. Mümkünse gümüş alin daha iyi durur.
Çok teşekkürler, iyi forumlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı