Ama şu an piyasasda ekran kartları fahiş fiyata satıldığı için beklemek çok daha mantıklı olur.1-2 ay bekleme şansım yok maalesef, bu ay almayı düşünüyorum. Şuan elimde için 960m olan bir bilgisayar var ve neredeyse öldü ölecek.
Şu anda ekran kartı için bu bütçede bu var.
Bu bütçede 3060 Ti alınabilir. Yerinde olsam bilgisayarsız kalırım yine de beklerim.
AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
7700TL yapıyor. Ekran kartı için 5000-6000TL kalıyor o fiyata güzel bir 3060 Ti alabilirsin.
Ekran kartını ucuza alırsan;
Anakart veya güç kaynağını yükseltebilirsin. Önerim güç kaynağını yükseltmen.MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.426,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Zor. Ama tek tük yenilenebiliyor. Birkaç gün önce QP Bilişim'de stok vardı. Hemen tükendi.Stokların bu ay yenilenme gibi bir şansı var mı?
2060S almayı hüç düşünmüyorum şahsen 3060 Ti ile aralarında çok fazla fark var.
Stokların bu ay yenilenme gibi bir şansı var mı? Bu sistem aklıma yattı gibi sizler ne düşünüyorsunuz?
Anladım teşekkür ederim.Sistem güzel, ama o işlemciye B450 tavsiye etmem X470 ya da B550 yakışır. ASUS TUF 3 Radeon RX 5700 XT OC EVO 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA bunu da tercih edebilirsiniz beklemek istemezseniz
Ekran kartı stoğu beklemeyi bir seçenek olarak tutuyorum o halde.Zor. Ama tek tük yenilenebiliyor. Birkaç gün önce QP Bilişim'de stok vardı. Hemen tükendi.
İşlemciyi R5 3600 yap. Monitörü 2K almak için bütçe kalıyor.Monitörü 2K olarak almayı düşünüyorum.
Kendim toplamayı bilmediğim için onlara yönelmeyi düşünmüştüm, ek olarak tüm parçaları tek site üzerinden alabilirsimde iyi olurdu. Bu fiyat aralığında hazır sistem öneriniz var mı?O hazır sistemler fiyatını haketmiyor.
Toplamayı videolardan öğrenebilirsin. Bu bütçede hazır sistem olarak Game garaj'dakiler iyidir.