Pc Toplama Sihirbazı bence güzel bi sistem oldu ama 1 kaaç hatam var örneğin kasa çok kalitesiz oldu bütçeye göre haricinde diğerleri gayet iyi bence biraz bütçe koyarsan veya başka şeylerden kısarak daha iyi bir kasayla efsane bi sistem oldu sistemin oyun testlerine bakabilirsin internetten
Gigabyte Z490 Gaming X 4600mhz(OC) RGB M.2 1200p ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
G.Skill RipjawsV Siyah 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Adata XPG Pro ASX8200PNP-512GT-C 3D Nand 512 GB NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
4000 küsür bir monitör bana biraz fazla geldi 144hz daha uygun mönitörlere bakacagım. anakart olarak secimim msi mag b550 tomhawk sistemi bu anakart üzerine toplamayı düşünüyorum
4000 küsür bir monitör bana biraz fazla geldi 144hz daha uygun mönitörlere bakacagım. anakart olarak secimim msi mag b550 tomhawk sistemi bu anakart üzerine toplamayı düşünüyorum
Paylaştığımda fiyatı o kadar yüksek değildi 3400 ₺ civarıydı. Ne ara bu kadar fiyatı artmış yahu. Monitörü iyi seç sistem ne çapta olursa olsun gözün hep monitörde olacaktır. Ne kadar uzun vadeli bir model seçersen o kadar iyi olur.
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.