12000-16000 TL sistem önerisi

ArseneGG

Attopat
Daha fazla  
Merhaba, güncel sistemim i5 8500 RX580 8 GB sistemden memnun değilim ve yeni bir kasa almak istiyorum. Bütçem maksimum 16k bandında yer yer Photoshop kullanıyorum yoğun olarak Apex ve Overwatch gibi oyunlar oynuyorum. Şimdiden fikir veren herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimdeki gibi özelleştirerek buna bakabilirsiniz.

Bu daha iyimiş bunu alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-17 180021.png
    75,1 KB · Görüntüleme: 39
Çok teşekkürler inceliyorum

teşekkür ederim

Hocam anlayamadığım bir şey var aynı sistem sinerji teknobiyotik gibi yerlerde 20k bandında burda bi yanlış listelenme olabilir mi

Son düzenleme:
Çok teşekkürler inceliyorum

teşekkür ederim

Hocam anlayamadığım bir şey var aynı sistem sinerji teknobiyotik gibi yerlerde 20k bandında burda bi yanlış listelenme olabilir mi
Teknosa ara sıra böyle indirim yapıyor, aynı Vatan gibi. Stok eritiyor. Sorun yok yani alabilirsin.

Teknosa ara sıra böyle indirim yapıyor, aynı Vatan gibi. Stok eritiyor. Sorun yok yani alabilirsin.
tekrar teşekkür ederim sağolun

Hocam çok rahatsız ettim sizi kusuruma bakmayın ama teknosa çağrı merkezi hiç yardımcı olamadığı için size sormak istedim. Cihazda psu bilgisini göremiyorum ve ekran kartı markasını sizce saçma sapan bir şeyle karşı karşıya kalır mıyım direkt sipariş vereceğim çünkü şuan.
Affınıza sığınıyorum

Son düzenleme:
Kasa Vento kanka sorun olmaz. FSP gibi kaliteli bir markadan çıkma yani. Güç kaynağı konusunda aklın takılmasın. Ekran kartı markasını bende göremiyorum siteyle ilgili bir sorun galiba, yüksek ihtimal ASUS dur.

O zaman siparişi oluşturuyorum hocam çok büyük yardımınız dokundu bu stresli günümde Allah sizden razı olsun teşekkür ederim.

O zaman siparişi oluşturuyorum hocam çok büyük yardımınız dokundu bu stresli günümde Allah sizden razı olsun teşekkür ederim.
Bu bütçede başka sıfır sistem alınabilir yok zaten. Hayırlı olsun.

patladık hocam sipariş ekranında stok yok hatası verdi başka tavsiyeniz varsa alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…