12000 BTU klima önerisi

Foşix Mergen

Hectopat
Bütçem en fazla 28.000 TL, 12000 BTU klima arıyorum. Samsung AR12 ve Bosch climate CL2000u bu fiyatlarda, aklımda şu an ikisi var. Baymak ve arçeliğin de bazı modelleri var aslında. Beklentim sesli olmasın, çok sessiz olsun gibi bir beklentim yok ama ne kadar sessiz olursa iyi olur. Osmaniye'de kullanılacak klima biraz nemli bir bölge.

Bakır boru olmasına ve de kurulum sonrası en az 20 dakika gaz verilmeden vakum yapılmalıdır şu modele de bir bakmanızı öneririm Airfel de güzel bir markadır

Merhabalar, Bosch CL2000U iyi bir tercih olur. Aynı klimanın Wi-Fi olan modelini isterseniz de Kaira markasına bakabilirsiniz.

Merhaba teşekkürler cevabınız için bunu montaja gelecek arkadaşlara mı söyleyeceğiz?

Merhabalar, Bosch CL2000U iyi bir tercih olur. Aynı klimanın Wi-Fi olan modelini isterseniz de Kaira markasına bakabilirsiniz.
Arkadaşın attığı Airfel modeli mi yoksa bosch mu daha iyi bir tercih olur hocam?

Merhaba teşekkürler cevabınız için bunu montaja gelecek arkadaşlara mı söyleyeceğiz?

Evet sizin adınıza kayıt açar satıcı veya marka orada özellikle açılan kayıt numarasıyla girip sistem de özellikle belirtin vakumsuz montaj kabul etmiyorum diye ben de altus aldım mağaza üzerinden altus tarafından numaram üzerinden kayıt açıldı orada özellikle belirttim vakum işlemi çok ama çok önemli iyi bir araştırın önce tavsiyem.

İnternet üzerinden alacağım Hepsiburadadan prosedür nasıl işleyecek satıcıya mı yazacağım? Yoksa klima gelince montaj talebinde mi belirteceğim?

Arkadaşın attığı Airfel modeli mi yoksa bosch mu daha iyi bir tercih olur hocam?
İki cihaz da aynı ama Bosch'un kumandası daha fonksiyonel. Arada fiyat farkı yoksa veya çok az ise Bosch'u tercih edebilirsiniz. Ben size genel bir sıralama da yapayım, kararı siz verin:
  1. Kaira
  2. Bosch CL2000U
  3. Airfel

İki cihaz da aynı ama Bosch'un kumandası daha fonksiyonel. Arada fiyat farkı yoksa veya çok az ise Bosch'u tercih edebilirsiniz. Ben size genel bir sıralama da yapayım, kararı siz verin:
  1. Kaira
  2. Bosch CL2000U
  3. Airfel
Anladım Kaira DTXR35E bu model şu an Bosch'dan ucuz eğer dediğiniz Kaira o ise. Bir sorum olacak bunların üreticilerinin hepsi aynı mı kim üretiyor bu modelleri?

İnternet üzerinden alacağım Hepsiburada'dan prosedür nasıl işleyecek satıcıya mı yazacağım? Yoksa klima gelince montaj talebinde mi belirteceğim?

Montaj talebinde açılacak olan kayıt da belirtilir size bir SMS gelir o SMS üzerinde yazan kod ile kendi kayıt sitesi üzerinden talebinizi belirtebilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım Kaira DTXR35E bu model şu an Bosch'dan ucuz eğer dediğiniz Kaira o ise. Bir sorum olacak bunların üreticilerinin hepsi aynı mı kim üretiyor bu modelleri?
Saydığım markalarının tamamı Midea tarafından üretilmektedir. Kaira'nın diğer cihazlara göre Wi-Fi artısı vardır. Performans, verimlilik, sessizlik gibi konuların tamamında ise bir farkları yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…