267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 6 Aralık 2020 #11 Yakup ŞENER dedi: Anakart nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Mümkünse bu daha iyi olur.
Yakup ŞENER dedi: Anakart nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Mümkünse bu daha iyi olur.
Yakup ŞENER Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 64 6 Aralık 2020 #12 Ahmet Çavdar dedi: Hocam bana sorarsanız en optimum fiyata on numara olmuş sisteminiz. Sadece Inno markasını bilmiyorum, güvenilirliğinden eminseniz eksiği yok gibi şöyle. Genişletmek için tıkla... inno3d birçok markadan daha iyi hocam soğutma vs olarak bana göre palit ve zotac dan iyi gözümde..
Ahmet Çavdar dedi: Hocam bana sorarsanız en optimum fiyata on numara olmuş sisteminiz. Sadece Inno markasını bilmiyorum, güvenilirliğinden eminseniz eksiği yok gibi şöyle. Genişletmek için tıkla... inno3d birçok markadan daha iyi hocam soğutma vs olarak bana göre palit ve zotac dan iyi gözümde..