12000 TL bilgisayar toplama

Bütçe
12000
@BloodStains hocam düzgünce uyaracağım. 12k fiyata 1660 kart önerilmez. Çok saçma bir sistem toplamışsınız.

Konu sahibine önerim 3000 serisi beklesin.

Hocam ben de olsam o fiyata 3070 alırım, fakat oyun amaçlı olmadığını dikkate alarak topladım o sistemi. Yine söylüyorum sistemi kullanma amacına bakılırsa 7000TL'lik bir sistem yeter de artar.

Hocam RAM 8GB olmuş o sistemde

Hepinize çok teşekkür ederim ama 3000 serisini beklemeye gerek yok hem çıkınca pahalı olacak hem de oyun için almıyorum sistemler güzel ama ben Intel arıyorum ve i7 i9 olursa daha güzel olur AMD'nin 12 çekirdekli güzel ama Intel 8 çekirdekli yeterli olur ekran kartıda 1660 Super iyiyse yeter.

32 GB RAM olmaz ise, Intel zorunlu olmaz ise, 1 TB SSD olmaz ise 3070 sistem toplanır. Neden bu kriterler var ki?

Peki neden 3070'li sistem toplıyım ki oyun oynamayacağım. Kod geliştireceğim.

Kod geliştirmek için Intel şart ta ben mi bilmiyorum ya da 32 GB RAM. Neden daha iyi bir sisteme sahip olmak varken daha kötüsünü alasınız ki. Seçim sizin.

Kod geliştirmek için Intel şart ta ben mi bilmiyorum ya da 32 GB RAM. Neden daha iyi bir sisteme sahip olmak varken daha kötüsünü alasınız ki. Seçim sizin.

Ben onları istiyorum onlar lazım diye 3000 serisinide istemiyorum işim acil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…