Knkcım drdımkı nvdia rtx 2070 olsun almayı dusunmuyorum bunuAMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
MSI B450M-A Pro Max AMD B450 3200MHz DDR4 mATX Anakart Fiyatı
MSI B450M-A Pro Max AMD B450 3200MHz DDR4 mATX Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Corsair Hydro Series H45 Performance Cpu Sıvı Soğutma Fiyatı
Corsair Hydro Series H45 Performance Cpu Sıvı Soğutma en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Corsair Carbide Spec-Delta 650W RGB ATX Midi Tower Fiyatı
Corsair Carbide Spec-Delta 650W RGB ATX Midi Tower en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
MSI Optix G241 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı
MSI Optix G241 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
biraz daha bütçe ekliyerek mouse,klavye,mousepad ve kulaklık alabilirsiniz.
rtx 2070 ile çok uçuk bir fiyat olur.Knkcım drdımkı nvdia rtx 2070 olsun almayı dusunmuyorum bunu
cok pahalı tutuyor amartx 2070 ile çok uçuk bir fiyat olur.
Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce 8GB 256Bit GDDR6 Fiyatı
Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce 8GB 256Bit GDDR6 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Corsair Carbide Spec-Delta 650W RGB ATX Midi Tower Fiyatı
Corsair Carbide Spec-Delta 650W RGB ATX Midi Tower en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Geri kalan ile Rampage Drop kulaklık,logitech g102 ve g213 mouse-klavye,mousepad steelseries qck edge medium öneririm.
Dediğim gibi ya rx sistemi alıcaksınız ya da bu uçuk fiyatlı sadece ekran kartı iyi olan bir pc toplamış olursunuz.Önerim rx 5600xt,evet biliyorum her insan ister 2080,3080 vb bu devirde maalesef şansımız yok.cok pahalı tutuyor ama
Dediğim gibi ya RX sistemi alacaksınız ya da bu uçuk fiyatlı sadece ekran kartı iyi olan bir PC toplamış olursunuz. Önerim RX 5600XT, evet biliyorum her insan ister 2080, 3080 vb bu devirde maalesef şansımız yok.
2060 almaya karar verdim NVIDIA'nın DLSS ve RTX teknolojisi benı kendine cekıyor o yüzden.