mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.905 Çözümler 12 Yer Midland 1 Haziran 2024 #11 Yanıtlar için hepınıze tesekkurler dostlar.
Ahmet Kerem Yücel Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı:GTX 1650 İşlemci:İ5 9400F Bellek:16 GB Anakart:Biostar - H310MHP İşletim Sistemi: Windows 11 Sistem Türü:64 bit Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2024 #12 Harçlık olarak gayet yeterli bence. Yemeğini vs. kendin ödemiyorsundur zaten.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.927 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #13 Geçen sene 12 veren bu sene daha çok teklif edebilir. Direkt abi geçen sene 12 veriyordun yine 12 ver çalışayım deme de.
Geçen sene 12 veren bu sene daha çok teklif edebilir. Direkt abi geçen sene 12 veriyordun yine 12 ver çalışayım deme de.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.905 Çözümler 12 Yer Midland 1 Haziran 2024 #14 Jobs dedi: Geçen sene 12 veren bu sene daha çok teklif edebilir. Direkt abi geçen sene 12 veriyordun yine 12 ver çalışayım deme de. Genişletmek için tıkla... aylık olarak veriyor hocam, tam olarak nasıl desem zam yapar?
Jobs dedi: Geçen sene 12 veren bu sene daha çok teklif edebilir. Direkt abi geçen sene 12 veriyordun yine 12 ver çalışayım deme de. Genişletmek için tıkla... aylık olarak veriyor hocam, tam olarak nasıl desem zam yapar?
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.870 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 1 Haziran 2024 #15 Daha iyisini bulabilirsin. Ben 16 yaşımda ilk kez çalıştığımda asgari ücret kazanıyordum, tanıdık falan da değildi. Ama komi olduğum için belki o yüzden ödemiş olabilir çünkü iş ciddi anlamda yorucuydu.
Daha iyisini bulabilirsin. Ben 16 yaşımda ilk kez çalıştığımda asgari ücret kazanıyordum, tanıdık falan da değildi. Ama komi olduğum için belki o yüzden ödemiş olabilir çünkü iş ciddi anlamda yorucuydu.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.927 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #16 mutiant dedi: haftalık olarak veriyor hocam, tam olarak nasıl desem zam yapar? Genişletmek için tıkla... Sen geçen seneki fiyatı hiç açma önce kaç vereceğini bir öğren. Ona göre teklif edersin veya beğenirsin girersin o da sana kalır artık.
mutiant dedi: haftalık olarak veriyor hocam, tam olarak nasıl desem zam yapar? Genişletmek için tıkla... Sen geçen seneki fiyatı hiç açma önce kaç vereceğini bir öğren. Ona göre teklif edersin veya beğenirsin girersin o da sana kalır artık.
D dark07 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #17 mutiant dedi: Tekstil atölyesinde geçen yaz çalışmıştım, o zaman 15 yaşındaydım ve aylık 12K alıyordum, asgarinin altında yani. Bu yaz tekrar aynı yere gideceğim, sizce 12K maaş iyi mi? Belki zam yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 12 k maaş mı olur cafe tarzı yerlere bakın asgari ücret verirler büyük ihtimalle.
mutiant dedi: Tekstil atölyesinde geçen yaz çalışmıştım, o zaman 15 yaşındaydım ve aylık 12K alıyordum, asgarinin altında yani. Bu yaz tekrar aynı yere gideceğim, sizce 12K maaş iyi mi? Belki zam yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 12 k maaş mı olur cafe tarzı yerlere bakın asgari ücret verirler büyük ihtimalle.
Hyperionx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 1 Haziran 2024 #18 dark07 dedi: Hocam 12 k maaş mı olur cafe tarzı yerlere bakın asgari ücret verirler büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Asgari icin sigorta yaptirman lazim dostum, sgk kaydini 18 yas altina nasil yapacaksin?
dark07 dedi: Hocam 12 k maaş mı olur cafe tarzı yerlere bakın asgari ücret verirler büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Asgari icin sigorta yaptirman lazim dostum, sgk kaydini 18 yas altina nasil yapacaksin?
D dark07 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #19 Hyperionx dedi: Asgari icin sigorta yaptirman lazim dostum, SGK kaydini 18 yas altina nasıl yapacaksin? Genişletmek için tıkla... O öyle olmuyor biraz arasanız bulursunuz çoğu kafede yazın ögrenciler çalışıyor sizce hepsinin SGK'sı var mı?
Hyperionx dedi: Asgari icin sigorta yaptirman lazim dostum, SGK kaydini 18 yas altina nasıl yapacaksin? Genişletmek için tıkla... O öyle olmuyor biraz arasanız bulursunuz çoğu kafede yazın ögrenciler çalışıyor sizce hepsinin SGK'sı var mı?