12000 TL monitör dahil Intel tabanlı sistem önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
R5 3600 + 2080 Dual = 6235 TL
İ5 9600K + 2060S Dual = 5123 TL

Aradaki 1112 TL'lik farkı sen ver o zaman.

Ayrıca bir de senin şu anda kullandığın sistemi öğrenelim. Böyle bir sisteme çöp demek için 2080ti falan kullanman lazım.

Hocam FX serisi öleli yıllar oldu. Ryzen tercihi şuan daha mantıklı intel'den. Ayrıca teknoloji şans işi İntel,Nvidia diye sorunsuz çıkacak kutudan diye bir şey yok. Ayrıca şuan Ryzen serisi olmasaydı şuan hala 4 çekirdek 8 iş parçaçığı olan i7 işlemciler görücektik tahminimce. Gelip fanboy diyecek arkadaşlar varsa i7-5820K kullanıyorum. Ama şuan bir işlemci alıcak olsaydım bu ryzen serisi bir işlemci olurdu. İnsanlar burada diğer insanlar için yardım edip,bütçelerine göre en iyi sistemi dizmek için buradalar. Doğal olarak da birinin özellikle neden İntel veya AMD istediğini merak ediyorlar.

aaa şansa bak sıvı soğutma almak zorundayım AMD ye nazaran 1000TL kazık yediğim yetmemiş gibi.
Alırsın AMD Ekran Kartı sonra ağlarsınız. Yok çok ucuz ve çok performanslı hiç sıkıntısı yok dersiniz ama şunu da ekleyim RX 5700 XT'de ilk Wattman hatası alan benim galiba. Üzerine oyunda takılmalar. "Pes ediyorum AMD AMD AMD"
"Rarararere AMD AMD boomboomla" Evet arkadaşlar bugün sizler ile evimde doğalgaz açmadan kışı geçirteceğim. Tek yapmanız gereken FX serisi işlemci ve istediğiniz soğutmayı seçin, hala eviniz sıcak sıcak durur. Herkese iyi kışlar.
Ben de Ryzen üzerine kurulu bir sistem alacağım ve bunu kimsenin baskısıyla yapmadım. Evet doğru AMD çoklu çrkirdekli işlemci yapmasaydı İntel 6 çekirdekli İşlemci bile çıkarmazdı buna katılıyorum. İlk defa zorlayan biri görmedim. Sizleri görmek beni mutlu etti.

5700xt güçlü bir karttır bazen kurbanları oluyor ama iade edip bir daha alın görende herk kutudan bozuk çıkıyor zannedecek.
Alan bir dünya insan var bir şikayet duymadım hiçbirinden ve NVIDIA'da da hata var sanki onda her şey her zaman tammış gibi.

Forumda bir çok kişi buna dair konu açtı. Maalesef ben sorun almayı zonra yaşasaydım şu an kral gibi bir PC olcaktı ama ben aldığımda daha çözüm üretilmemişti. AMD çıkardığı kartları 6 ay üzeri sürede düzeliyor.

Konu diğerlerinde olduğu gibi yine Intel-AMD kavgasına dönüşmüş. Seviyeli şekilde tartışın ve AMD ısınıyor kafasından çıkın lütfen. Konuyu kilitlemek istemiyorum, arkadaş henüz cevap alamamış. Tartışmak yerine yardımcı olmanız daha faydalı olacaktır.

Tam da dediğiniz gibi yaptım dün akşam sistemimi toplayıp siparişi geçtim. Monitör konusunda 3000 en fazla ayırabilirim şu an bütçeyi monitör için bir tık artırdım
Arkadaş sistemi toplamış. İsterseniz kilitleyebilirsiniz. Tartışma daha çok uzamasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…