12000 TL monitör önerisi

Bütçe
12000

AhmetKubilay

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar ve PS5 için 12000 lirayı geçmemek üzere bir monitör arıyorum. PS5 2K desteği vermiyormuş ama yakında 2K özelliğinin geleceği konuşuluyor ve şu an beta sürümünde. Ağırlıklı olarak PS5'de FIFA oynayacağım ona göre 2K veya 4K bir şey istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayar ve PS5 için 12000 lirayı geçmemek üzere bir monitör arıyorum. PS5 2K desteği vermiyormuş ama yakında 2K özelliğinin geleceği konuşuluyor ve şu an beta sürümünde. Ağırlıklı olarak PS5'de FIFA oynayacağım ona göre 2K veya 4K bir şey istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

PS4 Pro 4K veriyor PS5 nasıl 4K vermiyor anlamadım.

PlayStation 5'te veriyor fakat 30FPS olduğu için iyi olmuyor ben daha hiç 4K oynamadım halbuki TV 4K.
4K 60FPS oynanabilir oyunlar da var. Yani aslında desteklenen oyunlarda 4K 60FPS oynanabiliyor ama şu an 2K diye bir çözünürlük desteği PS5'de yok.

Bütçenizin çok altında ama MSI AG321CQR modelinde konsol modu tarzında bir şey var görüntüyü PS5 üzerinden 4K olarak alıp kendisi 2K olarak gösterebiliyor. Eğer 2K alacaksanız bu tarz özellik olan monitör bulabilirsiniz.

Hocam Ultra White kullanırsanız.

Hem bilgisayar hem PS için istiyorsunuz. Peki nasıl özellikleri olsun? Kaç Hz, kaç inç, IPS mi, VA mı? Türlü türlü monitör var.

28 inçten büyük olmamalı diğer özellikleri hakkında çok bilgim yok. O yüzden hem PC hem PS5 ama ağırlıklı olarak PS5 kullanırken mutlu olacağım bir monitör istiyorum. Tavsiyelerinize açığım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı