I imzaw Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar PC toplama konusunda pek bilgim olmadığı için buraya yazmayı tercih ettim. Biri yardımcı olsun çok kararsızım.
Arkadaşlar PC toplama konusunda pek bilgim olmadığı için buraya yazmayı tercih ettim. Biri yardımcı olsun çok kararsızım.
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 14 Temmuz 2022 #2 Hazır sistem istersen buna bir bak derim ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Hazır sistem istersen buna bir bak derim ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #3 1K artarsa: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
1K artarsa: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
I imzaw Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #4 HONDA VTEC 1.6 dedi: Hazır sistem istersen buna bir bak derim ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu sistem nasıl sizce ADAL-NEPTUNE/Intel Core i5 10400F/GIGABYTE GeForce RTX 2060 D6 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM Pluxy01 dedi: 1K artarsa: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam valla 13k var ama geri kalanları ekipmana vermek istiyorum yine de teşekkürler
HONDA VTEC 1.6 dedi: Hazır sistem istersen buna bir bak derim ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu sistem nasıl sizce ADAL-NEPTUNE/Intel Core i5 10400F/GIGABYTE GeForce RTX 2060 D6 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM Pluxy01 dedi: 1K artarsa: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam valla 13k var ama geri kalanları ekipmana vermek istiyorum yine de teşekkürler
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #5 imzaw dedi: Hocam bu sistem nasıl sizce ADAL-NEPTUNE/Intel Core i5 10400F/GIGABYTE GeForce RTX 2060 D6 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM Genişletmek için tıkla... Sizin attığınız daha iyi. Bütçeniz benim attığıma yetmezse 2060 sistem önereyim.
imzaw dedi: Hocam bu sistem nasıl sizce ADAL-NEPTUNE/Intel Core i5 10400F/GIGABYTE GeForce RTX 2060 D6 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM Genişletmek için tıkla... Sizin attığınız daha iyi. Bütçeniz benim attığıma yetmezse 2060 sistem önereyim.
Ghost Of Batman Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 912 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #6 HONDA VTEC 1.6 dedi: Hazır sistem istersen buna bir bak derim ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Gamepower kasa alınmaz hocam.
HONDA VTEC 1.6 dedi: Hazır sistem istersen buna bir bak derim ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Gamepower kasa alınmaz hocam.
I imzaw Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #7 Pluxy01 dedi: Sizin attığınız daha iyi. Bütçeniz benim attığıma yetmezse 2060 sistem önereyim. Genişletmek için tıkla... Gerçekten süper olur yani benim aklıma takılan şu ki; Adal-neptune fiyatına değer mi? Aynı fiyata daha iyisi bulunur mu?
Pluxy01 dedi: Sizin attığınız daha iyi. Bütçeniz benim attığıma yetmezse 2060 sistem önereyim. Genişletmek için tıkla... Gerçekten süper olur yani benim aklıma takılan şu ki; Adal-neptune fiyatına değer mi? Aynı fiyata daha iyisi bulunur mu?
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #8 imzaw dedi: Hocam valla 13k var ama geri kalanları ekipmana vermek istiyorum yine de teşekkürler Genişletmek için tıkla... O halde attığınız sistemi alın.
imzaw dedi: Hocam valla 13k var ama geri kalanları ekipmana vermek istiyorum yine de teşekkürler Genişletmek için tıkla... O halde attığınız sistemi alın.
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #9 Ghost Of Batman dedi: Gamepower kasa alınmaz hocam. Genişletmek için tıkla... O Gamepower değil Game Booster ayrıca alınmaz diye bir şey yok. Kasanın hava akışı iyi ve PSU'da 80+ sertifikası var, burada kötü bir şey göremiyorum.
Ghost Of Batman dedi: Gamepower kasa alınmaz hocam. Genişletmek için tıkla... O Gamepower değil Game Booster ayrıca alınmaz diye bir şey yok. Kasanın hava akışı iyi ve PSU'da 80+ sertifikası var, burada kötü bir şey göremiyorum.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #10 imzaw dedi: Gerçekten süper olur yani benim aklıma takılan şu ki; Adal-neptune fiyatına değer mi? Aynı fiyata daha iyisi bulunur mu? Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata daha iyisi yok. Bir üstü RX 6600 geliyor. Bütçeyi arttırıp onu almanız tabi iyi olurdu ama sonuçta oyunu sadece ekran kartıyla oynamayacaksınız. 10-20 FPS için gerek yok diğer ekipmanlardan kısmaya. Ghost Of Batman dedi: Gamepower kasa alınmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Başka alternatif yok maalesef. Bütçe olunca PSU ve SSD değiştirmek iyi olur.
imzaw dedi: Gerçekten süper olur yani benim aklıma takılan şu ki; Adal-neptune fiyatına değer mi? Aynı fiyata daha iyisi bulunur mu? Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata daha iyisi yok. Bir üstü RX 6600 geliyor. Bütçeyi arttırıp onu almanız tabi iyi olurdu ama sonuçta oyunu sadece ekran kartıyla oynamayacaksınız. 10-20 FPS için gerek yok diğer ekipmanlardan kısmaya. Ghost Of Batman dedi: Gamepower kasa alınmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Başka alternatif yok maalesef. Bütçe olunca PSU ve SSD değiştirmek iyi olur.