12000 TL sistem önerisi

Bütçe
12000TL

kadiradimutlu

Zeptopat
Daha fazla  
Başlıktaki gibi 12000 TL bandında bir bütçe ile hazır sistem arayışındayım. Oyun için kullanacağım. Kendim biraz bakındım piyasaya ve bu fiyat civarında 5600X / i5-11400 işlemci ve RTX3060 / RX 6600 XT / RTX3060 Ti ekran kartı seçeneklerinin olduğunu gördüm. Hangisinin daha iyi olacağına bilgisayar hakkında pek bilgim olmadığından kesin karar veremedim. Elbette sadece bahsettiğim sistemler değil eğer başka sistem öneriniz varsa onlara da açığım. Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

Konuda bahsettiğim sistemlerden bazılarını aşağıya ekledim:

(Ekstra olarak 1500-2000 TL civarında bir monitör arıyorum ve tercihim IPS panel. LG 24GN600-B modeli gözüme iyi gözüktü. İyi midir görüşünüzü almak isterim eğer değilse hangi monitörleri önerebilirsiniz bu konuda da görüşlerinizi bekliyorum.)

Esporlara ilgin varsa ve oynuyorsan alman gereken tek monitör benq zowie 2411k 144hz dir. Attığın kasalar içinde de bence en iyisi Aquarius 5A-RTX3060Ti ramlerini -52 TL olanla değiştirip 3600mhzlik almanı öneririm ve bir de işlemci için soğutucu alman gerekebilir.

Kasa hakkındaki önerin için teşekkür ediyorum ama bahsettiğin monitörün fiyatı 2300 civarlarında sistem bütçesini zaten zar zor çıkardım 2000i bile zorlayarak verecektim onun için olmaz ama yine de teşekkürler.
Ben bu konuyu açtıktan sonra fiyatında artış olmuş o yüzden o sistemden bi tık soğudum desem yeridir ama yine de teşekkürler.

Aquarius 5A-RTX3060Ti - Game Garaj Linkteki sistemi ana kartı MSI B550-A Pro modeli ile ve RAM'leri Gskill 2x8 3200 MHz olarak değiştirerek dün sipariş ettim ben de bu bütçede bir bilgisayar bakıyordum ve en çok kafama yatan sistem bu oldu. Tabii sistem geldikten sonra deneyimleyerek daha iyi fikir verebilirim ama şu anlık düşüncem bu bütçede en f/p sistem bu gibi duruyor. Monitör olarak da sistemle birlikte kampanyalı olarak 1650 liraya düşen AOC 24G2U modelini satın aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…