12000 TL sistem önerisi

yusfkant

Yoctopat
Fiyatına gore iyi performans verecek bir sistem arıyorum. 2. el onerirseniz sevinirim. Valorant, CS gibi oyunlarda takılmadan oynamamı saglamasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam toplayabilecekseniz kendiniz toplayın. İkinci elden parça bakarkende dikkatli olun İkinci el sistem arıyorsanızda Parça parça fiyatlarına bakın ve kendiniz birleştirin ona göre pazarlık yapabilirsiniz.

İkinci elden parça,Sistem vs öneremem bunlar mağaza garantisi olmayan ürünler. Bozulursa karşı bir mecraya gidemeyebilirsiniz.

Parcalari tek tek bulmasi uzun suruyor ismini yazayım sen gidip internette arat.

Anakart olarak BIOSTAR B450M-H sifir.

İslemci olarak Ryzen 5 3600 alabilirsin 2. elden.

Ekran karti olarak Sapphire RX 570 alabilirsin 2. elden Sapphire olmasina dikkat et Armor modelleri falan hep mining.

PSU olarak BitFenix'in PSU'lu kasalarina bakabilirsin.

RAM olarak 8+8 RAM konusunda pek bir bilgim yok ama XPG RAM'ler var 8+8 1200TL'ye.

Bunlarin hepsi en fazla 9K falan eder istersen RX 570 yerine RX 580 alabilirsin veya islemci olark Ryzen 5 5500 alinabilir ama 3600 ile arasinda devasa bir fark yok.

Parcalari tek tek bulmasi uzun suruyor ismini yazayım sen gidip internette arat.

Anakart olarak BIOSTAR B450M-H sifir.

İslemci olarak Ryzen 5 3600 alabilirsin 2. elden.

Ekran karti olarak Sapphire RX 570 alabilirsin 2. elden Sapphire olmasina dikkat et Armor modelleri falan hep mining.

PSU olarak BitFenix'in PSU'lu kasalarina bakabilirsin.

RAM olarak 8+8 RAM konusunda pek bir bilgim yok ama XPG RAM'ler var 8+8 1200TL'ye.

Bunlarin hepsi en fazla 9K falan eder istersen RX 570 yerine RX 580 alabilirsin veya islemci olark Ryzen 5 5500 alinabilir ama 3600 ile arasinda devasa bir fark yok.
Hocam 12k ya rx 570 gitmez bence işlemci modelini bir tık daha düşürüp 6600 filan veya 590 takılmaz mı ?

Hocam 12K ya RX 570 gitmez bence işlemci modelini bir tık daha düşürüp 6600 filan veya 590 takılmaz mı?

Ben sadece kasa onerdim zaten onerdigim sistem 9K civarinda yapiyor geri kalan 4K butceye RX 570 yerine 6600 cok rahat alabilir ama belki ekipman falan da alir diye ben butceyi daha alttan aldim ekipman dahil degilse monitor falan RX 6600 ve 5500 sistem toplanir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı