Her sey dahilmi sadece kasamıFiyatına gore iyi performans verecek bir sistem arıyorum. 2. el onerirseniz sevinirim. Valorant, CS gibi oyunlarda takılmadan oynamamı saglamasını istiyorum.
Fiyatına gore iyi performans verecek bir sistem arıyorum. 2. el onerirseniz sevinirim. Valorant, CS gibi oyunlarda takılmadan oynamamı saglamasını istiyorum.
Hocam 12k ya rx 570 gitmez bence işlemci modelini bir tık daha düşürüp 6600 filan veya 590 takılmaz mı ?Parcalari tek tek bulmasi uzun suruyor ismini yazayım sen gidip internette arat.
Anakart olarak BIOSTAR B450M-H sifir.
İslemci olarak Ryzen 5 3600 alabilirsin 2. elden.
Ekran karti olarak Sapphire RX 570 alabilirsin 2. elden Sapphire olmasina dikkat et Armor modelleri falan hep mining.
PSU olarak BitFenix'in PSU'lu kasalarina bakabilirsin.
RAM olarak 8+8 RAM konusunda pek bir bilgim yok ama XPG RAM'ler var 8+8 1200TL'ye.
Bunlarin hepsi en fazla 9K falan eder istersen RX 570 yerine RX 580 alabilirsin veya islemci olark Ryzen 5 5500 alinabilir ama 3600 ile arasinda devasa bir fark yok.
Hocam 12K ya RX 570 gitmez bence işlemci modelini bir tık daha düşürüp 6600 filan veya 590 takılmaz mı?
sadece kasaHocam her şey dahil mi?
sadece kasaHer sey dahilmi sadece kasamı
Sadece kasa
Sadece kasa
Sadece kasa
Sadece kasa
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.