Yilmaz04
Hectopat
Daha fazla
Hocam RTX 3060 4000-5000 olacak deniyor, yazdığınız parçalardan biraz daha iyisi alınabilir, mesela ram arttırılır vs.AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI Mag B550M Bazooka AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B550M Bazooka AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B550M Bazooka AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.587,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Crucial Ballistix 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 BL8G32C16U4R-Kutusuz Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2 tane
Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
XPG Pylon 650B-BKCEU 650W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ranker Cygnus V2 Siyah s ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ranker Cygnus V2 Siyah s ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
6731TL yapıyor burası kalan bütçe ile stoklar gelince 3060 falan bulunabilir.
Hocam RTX 3060 4000-5000 olacak deniyor, yazdığınız parçalardan biraz daha iyisi alınabilir, mesela RAM arttırılır vs.
RTX 3060 en kötü ihtimal 6500 TL'yi geçerse yurt dışından sipariş eder. Ben de RTX 3060 alacağım, işimi garantiye almak açısından amazon.de'den almaya karar verdim. Bu arada evet, güç kaynağını unutmuşum, geri kalan parayla da 700w güç kaynağı alınabilir.Güç kaynağı Core Reactor olabilir öyle bir durumda. Belki zorlanırsa 3060 Ti bile toplanabilir ama ben en kötü ihtimali göz önünde bulundurdum 3060 6500TL olur falan diyenler var.
Diğer parçalar güzel ancak o kasa... Anakart fazla pahalı olmuş, orta seviye bir B460 olabilir bunun yerine. Artık her şeye Patriot Burst önermeyi bırakın, bu sisteme M2 daha iyi olur.Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GV-N306TGAMING OC-8GD ITOPYA'da.www.itopya.com
ASUS TUF GAMING B460-PLUS 2933MHz DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI DP ATX Anakart | ITOPYA
ASUS TUF GAMING B460-PLUS 2933MHz DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI DP ATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING B460-PLUS ITOPYA'da.www.itopya.com
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
https://www.hepsiburada.com/dark-ra...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.90.7 Kasa nasıldır bilmiyorum.
https://www.hepsiburada.com/zalman-zm650-gvii-650w-80-bronze-guc-kaynagi-p-HBV00000W3WBE Gerisini siz önerin ben bilmiyorum pek sistem toplamayı.
Hocam GTX İster misiniz Yoksa RTX mi?
Sizin adınıza çok sevindim herkese nasip olur inşallah.
valla ben ilk başta 2060 ekran kartı ve i7 107000 işlemcili toplamıştım, sonra sağolsunlar güzel tavsiyelerde bulunuldu son olarak aşağıdaki sistemi topladım. bende oyun, yayın, video edit, photoshop olarak kullanacağım sistemi.Herkese teşekkür ediyorum.
Aralarındaki farkı dahi araştırdığım durumdayım. Ama sanırım şu an RTX en mantıklı opsiyon.
Çok teşekkür ediyorum. Umarım herkesin hayalindeki bilgisayarı toplama fırsatı olur sahiden.
-
Arkadaşlar attığınız parçalara bakıyorum ve parçaları tek tek araştırıyorum. Sistem yiyecek, render edecek uygulamalar kullandığım için işlemciyi bir tık yükseltebilirim. Sanırım böyle bir durumda ana parçanın etrafına toplamak en mantıklısı ve bunun için 3060 Ti civarında bir sistem toplamak isterdim ancak stoklar kafamı karıştırıyor.
3060 Ti'a yakışacak, almışken şunu al dediğiniz işlemci nedir?
Intel I7 10700K fazla mı kaçıyor? Şu anda stok muhabbeti bütçem konusunda da kafamı karıştırıyor.
Sizce kasanın kendisine ve ekrana ne kadar bütçe ayırmalıyım? Optimal olan bir şeyler kafi olacaktır.
Herkese tekrardan teşekkür ediyorum.
Hiç bu kadar bütçe ile böyle bir konu açacağımı düşünmez, diğerlerinin konularına bakar, iç çekerdim. Ancak o gün benim için de geldi.
Çıkabileceğim bütçe bu, hafif oynamalar eğer yüzdesel olarak büyük performans katıyorsa yapabilirim. Çok uzun zamandır güncel durumları bilmediğimden dolayı, bir süredir YouTube'da, forumda sürekli okumalar yapıyorum. Bir de buraya sorayım dedim.
Şu ana kadar çıkmış oyunları ve çıkacak oyunları en rahat oynatacak, PC ile ilgili genel kullanım sorunlarımı minimuma indirecek bir bilgisayar toplamak istiyorum. Tek spesifik tercihim, ekran kartı için NVIDIA olması olabilir.
Parça önerileriniz nelerdir?
Fiyat? Stok? Hiç düşünmeden söylüyorsunuz.