12000 TL bilgisayar toplamak istiyorum ama bilgisayar toplama konusunda çok fazla bilgim yok. Monitörüm var sadece kasa topluyacağım. Oyun ve yayın yapmak için toplamak istiyorum. Intel ve NVIDIA önerebilirseniz çok iyi olur.
Intel i5-9600KF Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Gigabyte Z390 AORUS PRO Intel LGA1151 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Samsung 250 GB 860 EVO MZ-76E250BW 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 250 GB 860 EVO MZ-76E250BW 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, 7.637,57 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte RTX 2070 SUPER GAMING OC 8G GV-N207SGAMING OC-8GC 256 Bit GGDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Corsair RM750 CP-9020195-EU 750 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Toplam 11.597 TL tutuyor. Fakat anlamadığım şey neden böyle bir depolamayla sınırlı kaldığınız. Ben olsam böyle bir sisteme en ez 1 TB SSD koyardım.
9700K yanına 2060S gitmemiş. Ayrıca bu bütçeye modüler ve daha verimli bir PSU alınmalı diye düşünüyorum. Kasanın kalitesizliğini de bir kenara bırakırsak depolama isteklerinizi karşılamıyor bile. Benim sistemim daha ucuz ve daha iyi performans verecektir. Kaldı ki arkadaşlarının topladığı sistemde CPU soğutucu yok. Intel'in "K" serisi işlemcilerinden soğutucu çıkmadığını göz önünde bulundurursak o sistem kesinlikle alınmayacak bir sistem.
Eğer 1 TB SSD sizin için uygunsa sistemimdeki SSD ve HDD parasının üstüne arta kalan parayı ekleyip bu SSD'yi öneririm. Sisteminizin toplam tutarı da 12.236 TL oluyor.