12000 TL Sistem toplama

Bütçe
12000

STARK35

Hectopat
12000 TL bilgisayar toplamak istiyorum ama bilgisayar toplama konusunda çok fazla bilgim yok. Monitörüm var sadece kasa topluyacağım. Oyun ve yayın yapmak için toplamak istiyorum. Intel ve NVIDIA önerebilirseniz çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Toplam 11.597 TL tutuyor. Fakat anlamadığım şey neden böyle bir depolamayla sınırlı kaldığınız. Ben olsam böyle bir sisteme en ez 1 TB SSD koyardım.

Birkaç arkadaşımdan yardım aldım ve bu sistemi önerdiler. Sizce iyi mi artısı ve eksisi veya daha iyi bir öneriniz var mı?

Dosya Ekleri

• E6B6852D-1535-4141-BC2C-58F0DD944790.jpeg
    35,8 KB · Görüntüleme: 52
9700K yanına 2060S gitmemiş. Ayrıca bu bütçeye modüler ve daha verimli bir PSU alınmalı diye düşünüyorum. Kasanın kalitesizliğini de bir kenara bırakırsak depolama isteklerinizi karşılamıyor bile. Benim sistemim daha ucuz ve daha iyi performans verecektir. Kaldı ki arkadaşlarının topladığı sistemde CPU soğutucu yok. Intel'in "K" serisi işlemcilerinden soğutucu çıkmadığını göz önünde bulundurursak o sistem kesinlikle alınmayacak bir sistem.

Eğer 1 TB SSD sizin için uygunsa sistemimdeki SSD ve HDD parasının üstüne arta kalan parayı ekleyip bu SSD'yi öneririm. Sisteminizin toplam tutarı da 12.236 TL oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…