12000 TL telefon tavsiyesi

Makaleler
5
Yer
Eskişehir
Arkadaşlar merhaba, babama yeni telefon almayı düşünüyoruz. 12000 TL civarı bir bütçe belirledik. Fakat hangi telefon alalım kararsız kaldık. Kesinlikle olması gereken birkaç özelliği aşağıda belirttim. Şimdiden teşekkür ederim.

- Hızlı şarj ve sağlam bir pil ömrü
- Çok büyük bir ekranı olmayacak, tek elle kullanımı rahat olacak. 6.6 inç ve altı daha iyi olur.
- Ekran çözünürlük ve parlaklığı iyi olacak, 120hz olması şart değil ama olsa daha iyi olur.
- Kamerası fiyatına göre iyi olsa yeter, üst düzey bir performansa ihtiyacımız yok.
- Oyun oynamayacak, işlemcinin performansından çok uzun ömürlü olması önemli.

Arkadaşlar merhaba, babama yeni telefon almayı düşünüyoruz. 12000 TL civarı bir bütçe belirledik. Fakat hangi telefon alalım kararsız kaldık. Kesinlikle olması gereken birkaç özelliği aşağıda belirttim. Şimdiden teşekkür ederim.

- Hızlı şarj ve sağlam bir pil ömrü.
- Çok büyük bir ekranı olmayacak, tek elle kullanımı rahat olacak. 6.6 inç ve altı daha iyi olur.
- Ekran çözünürlük ve parlaklığı iyi olacak, 120Hz olması şart değil ama olsa daha iyi olur.
- Kamerası fiyatına göre iyi olsa yeter, üst düzey bir performansa ihtiyacımız yok.
- Oyun oynamayacak, işlemcinin performansından çok uzun ömürlü olması önemli.

POCO X4 GT almanı tavsiye ederim. Güncelleme yapılmadığı taktirde 4 yıl götürür diye düşünüyorum.

Evet ama fiyatına göre çok iyi olduğu için hala alınabilir diye düşünüyorum. Daha yeni cihaz isterseniz Xiaomi 11T öneririm.
Hocam yazılım desteği 3 yıl denmiş Samsung için. Yıl sonu destek kesiliyor. Beni düşündüren tek şey oydu. Yoksa cihaz aslında tam istediğimiz bir cihaz. Fiyatı da uygun piyasaya nazaran.

POCO cihazlara genpa bakıyor. POCO X4 işlemci ve donanım olarak güçlü bir cihaz. Güncelleme yapmadığın takdirde 4 yıl götürür.
Onu da listeme aldım hocam, bir mağazada fiziksel olarak kesinlikle deneyeceğim. Hakikaten güzel bir cihaz gibi duruyor. Ama S20 gibi amiral gemisi bir cihaz değil gibi duruyor. Görüp bakmak lazım.

Hocam yazılım desteği 3 yıl denmiş Samsung için. Yıl sonu destek kesiliyor. Beni düşündüren tek şey oydu. Yoksa cihaz aslında tam istediğimiz bir cihaz. Fiyatı da uygun piyasaya nazaran.

Onu da listeme aldım hocam, bir mağazada fiziksel olarak kesinlikle deneyeceğim. Hakikaten güzel bir cihaz gibi duruyor. Ama S20 gibi amiral gemisi bir cihaz değil gibi duruyor. Görüp bakmak lazım.

S20 FE daha iyi bir cihaz ama kameradan fazla beklentim yok dediğin için önerdim. Kamera önemli deseydin önermeyecektim.

S20 FE daha iyi bir cihaz ama kameradan fazla beklentim yok dediğin için önerdim. Kamera önemli deseydin önermeyecektim.
Hocam Honor 70 nasıl cihaz? Bugün Vatan'da bakma şansım oldu ve tasarımı gerçekten çok hoş duruyor. 66W hızlı şarjı var ekranı AMOLED 120hz. Aradığımız neredeyse tüm özellikleri karşılıyor gibi. Tavsiye eder misiniz cihazı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı