12000 TL televizyon önerisi

Mr.Mitokondri

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller,
Bütçem maksimum 12.000 TL ve 43" TV arıyorum. Genel kullanım amacı uydu kanalları izlemek, internetten dizi/film izlemek (dizibox gibi sitelerden) uzun ömürlü olmasını istiyorum
TV'ler hakkinda detaylı bilgiye sahip değilim ama şu 4 modele indirgedim:

Bu modeller arasında kaldım. Bu bütçeye görüntü ve ses kalitesinde voovvv dedirtecek bir TV alamayacağımı biliyorum ancak olabildiğince diğerlerinden iyi olmasını istiyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Sizin aklına başka marka model önerisi gelirse paylaşmanızdan mutluluk duyarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi sosyaller,
Bütçem maksimum 12.000 TL ve 43" TV arıyorum. Genel kullanım amacı uydu kanalları izlemek, internetten dizi/film izlemek (dizibox gibi sitelerden) uzun ömürlü olmasını istiyorum.
TV'ler hakkinda detaylı bilgiye sahip değilim ama şu 4 modele indirgedim:

Bu modeller arasında kaldım. Bu bütçeye görüntü ve ses kalitesinde voovvv dedirtecek bir TV alamayacağımı biliyorum ancak olabildiğince diğerlerinden iyi olmasını istiyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Sizin aklına başka marka model önerisi gelirse paylaşmanızdan mutluluk duyarım.

Hocam Arçelik alın bence çünkü cok dayanıklılar biz aldık bayağıdır kullanıyoruz hiçbir kere bile sorun olmadı ama tosiba TV mizde var ama donmalar falan oluyor yani tosihiba tavsiye etmem.

Grundig hakkında bilginiz var mı google tv olması avantajlı mıdır

Philipsi al geç
Birkaç yerde gördüm philips'te internetten sitelerden film izlemek çok zor html uyumlu siteler çok az ve sadece oradan açabiliyor diye okumuştum hocam bu konu hakkında bilginiz var mı

Son düzenleme:
Grundig hakkında bilginiz var mı Google TV olması avantajlı mıdır?

Birkaç yerde gördüm Philips'te internetten sitelerden film izlemek çok zor HTML uyumlu siteler çok az ve sadece oradan açabiliyor diye okumuştum hocam bu konu hakkında bilginiz var mı?

Bu tvlerin çoğu browser ile iş yapmaz ya Android TV alacaksın ya TV box ben panel için içlerinde daha iyi diye Philips dedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı