Mr.Mitokondri
Femtopat
Daha fazla
Herkese iyi Sosyaller,
Bütçem maksimum 12.000 TL ve 43" TV arıyorum. Genel kullanım amacı uydu kanalları izlemek, internetten dizi/film izlemek (dizibox gibi sitelerden) uzun ömürlü olmasını istiyorum
TV'ler hakkinda detaylı bilgiye sahip değilim ama şu 4 modele indirgedim:
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
Bu modeller arasında kaldım. Bu bütçeye görüntü ve ses kalitesinde voovvv dedirtecek bir TV alamayacağımı biliyorum ancak olabildiğince diğerlerinden iyi olmasını istiyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Sizin aklına başka marka model önerisi gelirse paylaşmanızdan mutluluk duyarım.
Bütçem maksimum 12.000 TL ve 43" TV arıyorum. Genel kullanım amacı uydu kanalları izlemek, internetten dizi/film izlemek (dizibox gibi sitelerden) uzun ömürlü olmasını istiyorum
TV'ler hakkinda detaylı bilgiye sahip değilim ama şu 4 modele indirgedim:
Grundig 43 GHU 8500 A Ultra HD (4K) TV
Grundig 43 GHU 8500 A Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Toshiba 43UA3D63DT Ultra HD (4K) TV
Toshiba 43UA3D63DT Ultra HD (4K) TV 20276625 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Philips 43PUS7607 Ultra HD (4K) TV
Philips 43PUS7607 Ultra HD (4K) TV 43PUS7607/62 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Arçelik A43 D 790 B Ultra HD (4K) TV
Arçelik A43 D 790 B Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bu modeller arasında kaldım. Bu bütçeye görüntü ve ses kalitesinde voovvv dedirtecek bir TV alamayacağımı biliyorum ancak olabildiğince diğerlerinden iyi olmasını istiyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Sizin aklına başka marka model önerisi gelirse paylaşmanızdan mutluluk duyarım.
Son düzenleyen: Moderatör: