12000 TL'ye bilgisayar önerisi

Bütçe
13000

Rimexe

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, hazır sistem almak istiyorum fakat ben pek anlamıyorum ama şu parçaları istiyorum: GTX 1660S ve 16 GB RAM CL 16, diğer kalan SSD anakarttan anlamıyorum. Paramın da boşuna gitmesini istemiyorum. Güzel bir sistem atarsanız çok memnun kalırım :).

Ben baktım da bu fiyatlar uçmuş. En uygun bunu bulabildim. 1660S ekran kartlı sistem bulamadım. Buna bir göz atın isterseniz.

bunun 1600S sistemdeki ekran kartıyla arasındaki fps değerli nasıldır dahamı güçlü bu

bunun 1600S sistemdeki ekran kartıyla arasındaki fps değerli nasıldır dahamı güçlü bu
Bu videoya bakarsanız aradaki farkı anlayabilirsiniz. Çok fark yok aralarında gördüğüm kadarıyla 2-3 FPS oynama var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben olsam şahsen 1660 Super yerine RX 6500XT tercih ederim. Hem güncel kart hem de 1660 Super'e göre daha ucuz.

Bu videoya bakarsanız aradaki farkı anlayabilirsiniz. Çok fark yok aralarında gördüğüm kadarıyla 2-3 FPS oynama var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben olsam şahsen 1660 Super yerine RX 6500XT tercih ederim. Hem güncel kart hem de 1660 Super'e göre daha ucuz.

Mortar Silver V2 I i5 10400F GTX 1660 Super 6GB DDR4 8GB 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu sistem nasıl peki?

NOVA-1650 / INTEL i5-10400F / ASUS TUF GTX 1650 D6 4GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu sistem nasıl peki yardımcı olursanız çok memmun olurum

Son düzenleme:
Oynayacağınız oyunlar neler?

1. attığınız sistem gayet iyi ama RAM tek slot almayın eğer o sistemi alacaksanız 2x8 yapın.
2. attığınız ekran kartından kısmışsınız ama güzel sistem FPS oyunları oynayacaksanız GTX 1650 fazlasıyla yetecektir. Ama yüksek grafikli hikayeli oyunlar oynayacaksanız 1660 Super veya RX 6500XT ekran kartı olan sistemlere bakmanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı