Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 1 Mart 2021 #11 260112 dedi: Miningciler Monster alır demiyorum düzgün oku.Bilgisayar mühendisliği bitirip ek olarak açıktan yazılım mühendisliği okumam dışında sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... İstediğin yeri oku, öğrenememişsin demek. 20.2 kasasını önermişsin, HP'ye ısınıyor demişsin, daha diyecek bir şeyin var mı?
260112 dedi: Miningciler Monster alır demiyorum düzgün oku.Bilgisayar mühendisliği bitirip ek olarak açıktan yazılım mühendisliği okumam dışında sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... İstediğin yeri oku, öğrenememişsin demek. 20.2 kasasını önermişsin, HP'ye ısınıyor demişsin, daha diyecek bir şeyin var mı?
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 1 Mart 2021 #12 Dark Lord of the Sith dedi: İstediğin yeri oku, öğrenememişsin demek. 20.2 kasasını önermişsin, HP'ye ısınıyor demişsin, daha diyecek bir şeyin var mı? Genişletmek için tıkla... Tecrübelerime dayanarak söylüyorum HP Pavilion ve Omen kullandım. Yinede Tulpar serisinden daha fazla ısınıyor.
Dark Lord of the Sith dedi: İstediğin yeri oku, öğrenememişsin demek. 20.2 kasasını önermişsin, HP'ye ısınıyor demişsin, daha diyecek bir şeyin var mı? Genişletmek için tıkla... Tecrübelerime dayanarak söylüyorum HP Pavilion ve Omen kullandım. Yinede Tulpar serisinden daha fazla ısınıyor.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 1 Mart 2021 #13 260112 dedi: Tecrübelerime dayanarak söylüyorum HP Pavilion ve Omen kullandım. Yinede Tulpar serisinden daha fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Tulpar'a ısınıyor mu dedim ben? 20.2 kasasının kalitesi berbat, Abra kasalı Tulpar kendileri. Isınıyor mu bak bakalım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
260112 dedi: Tecrübelerime dayanarak söylüyorum HP Pavilion ve Omen kullandım. Yinede Tulpar serisinden daha fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Tulpar'a ısınıyor mu dedim ben? 20.2 kasasının kalitesi berbat, Abra kasalı Tulpar kendileri. Isınıyor mu bak bakalım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 1 Mart 2021 #14 Dark Lord of the Sith dedi: Tulpar'a ısınıyor mu dedim ben? 20.2 kasasının kalitesi berbat, Abra kasalı Tulpar kendileri. Isınıyor mu bak bakalım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Konuyu uzatmaya gerek yok sadece söylüyorum konu sahibine istersen okuma.
Dark Lord of the Sith dedi: Tulpar'a ısınıyor mu dedim ben? 20.2 kasasının kalitesi berbat, Abra kasalı Tulpar kendileri. Isınıyor mu bak bakalım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Konuyu uzatmaya gerek yok sadece söylüyorum konu sahibine istersen okuma.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 1 Mart 2021 #15 260112 dedi: Konuyu uzatmaya gerek yok sadece söylüyorum konu sahibine istersen okuma. Genişletmek için tıkla... Bana kanıt gösterir misin attığım laptopun ısındığı konusunda? Kanıt gösteriyorum ben, sana neden inansın kanıt göstermezsen?
260112 dedi: Konuyu uzatmaya gerek yok sadece söylüyorum konu sahibine istersen okuma. Genişletmek için tıkla... Bana kanıt gösterir misin attığım laptopun ısındığı konusunda? Kanıt gösteriyorum ben, sana neden inansın kanıt göstermezsen?
M Meras35 Centipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #16 260112 dedi: Konuyu uzatmaya gerek yok sadece söylüyorum konu sahibine istersen okuma. Genişletmek için tıkla... Hoca sence minningciler hangi marka modeli tercih eder ?
260112 dedi: Konuyu uzatmaya gerek yok sadece söylüyorum konu sahibine istersen okuma. Genişletmek için tıkla... Hoca sence minningciler hangi marka modeli tercih eder ?
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 1 Mart 2021 #17 Meras35 dedi: Hoca sence minningciler hangi marka modeli tercih eder? Genişletmek için tıkla... Miningciler laptop alacak demiyorum stok olmamasından dolayı laptop alan arkadaşlar olabilir yazdım.
Meras35 dedi: Hoca sence minningciler hangi marka modeli tercih eder? Genişletmek için tıkla... Miningciler laptop alacak demiyorum stok olmamasından dolayı laptop alan arkadaşlar olabilir yazdım.
M Meras35 Centipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #18 260112 dedi: Miningciler laptop alacak demiyorum stok olmamasından dolayı laptop alan arkadaşlar olabilir yazdım. Genişletmek için tıkla... İğneleyici laf söylemiyorum , ciddi soruyorum sen olsan minningci ne alırdın ?
260112 dedi: Miningciler laptop alacak demiyorum stok olmamasından dolayı laptop alan arkadaşlar olabilir yazdım. Genişletmek için tıkla... İğneleyici laf söylemiyorum , ciddi soruyorum sen olsan minningci ne alırdın ?
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 1 Mart 2021 #19 Dark Lord of the Sith dedi: Bana kanıt gösterir misin attığım laptopun ısındığı konusunda? Kanıt gösteriyorum ben, sana neden inansın kanıt göstermezsen? Genişletmek için tıkla... Hocam ne diye uğraşıyorsunuz HP fiyatları yüksek gelmiştir sallıyordur.
Dark Lord of the Sith dedi: Bana kanıt gösterir misin attığım laptopun ısındığı konusunda? Kanıt gösteriyorum ben, sana neden inansın kanıt göstermezsen? Genişletmek için tıkla... Hocam ne diye uğraşıyorsunuz HP fiyatları yüksek gelmiştir sallıyordur.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 1 Mart 2021 #20 Syeux dedi: Hocam ne diye uğraşıyorsunuz HP fiyatları yüksek gelmiştir sallıyordur. Genişletmek için tıkla... Bilmeden konuşanlar çok fazla bu aralar, ona sinir oluyorum. Adama diyorum kanıt at, cevap dahi vermiyor. Birde bilgisayar mühendisliği okumuş, yazık.
Syeux dedi: Hocam ne diye uğraşıyorsunuz HP fiyatları yüksek gelmiştir sallıyordur. Genişletmek için tıkla... Bilmeden konuşanlar çok fazla bu aralar, ona sinir oluyorum. Adama diyorum kanıt at, cevap dahi vermiyor. Birde bilgisayar mühendisliği okumuş, yazık.